slaw1246 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Cześć z góry pisze że nie wiedziałem w jakim temacie sie spytać i tutaj napisałem bo jednak chodzi o komputery. A więc jak w temacie Jakim programem renderować let'a play'e renderowałem wcześniej Sony vegasem 11 ale to na trialu a bym chcial jakis darmowy albo scrackowany program do renderigu. Dzieki z gory za odp. Jeśli w złej kategorii napisalem to powiedzcie w jakiej mam napisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wetize Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 scrackować to możesz sony vegas'a przecież, tak samo camtasia studio, a jak chcesz za darmo to np. Ulead Video Studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw1246 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Wetize a dasz jakiegoś linka lub powiesz jak to zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.