sebi774 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Niedawno zacząłem grać w LoL'a, no i na pierwszy ogień wybrałem postać, która miała mi dać uciechę z gry - Ashe. Znalazłem w necie pare poradników, build-ów itp. Jednym słowem chciałbym wiedzieć jak dobrze przeprowadzić atak na championa, z jakim eq i jak mieć równocześnie zbilansowane hp i dmg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ashe to adc, nie ma za dużo HP ale bardzo dużo bije. Musisz nią uważać. Złóż ją tak: Nieskończoności -> Berki -> Stattik -> Krwiopijec -> Ostatni szept -> Anioł Stóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmajtuss Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Tutaj znalazłem jeszcze Ashe AD: http://poradniki-do-gier.pl/viewtopic.php?t=115 www.Poradniki-Do-gier.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebi774 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ashe to adc, nie ma za dużo HP ale bardzo dużo bije. Musisz nią uważać. Złóż ją tak: Nieskończoności -> Berki -> Stattik -> Krwiopijec -> Ostatni szept -> Anioł Stóż A jak pokonać championa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ashe to ADC, ADC mają bardzo duży auto attack. Możesz sobie włączyć perm slow i bijesz z hitów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrix0n Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Berserki, Nieskończoności, Widmowy Tancerz, Krwiopijec, Ostatni Szept, Anioł Stróż lub Kosa Statika. Miłej gry życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.