wra271lta Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Siema mam takie pytanko, odnośnie windowsa , chciałbym zainstalowac xp, bo ostatino z 7 mam problemy z lagami i itd . I teraz pytanie do was czy na xp miałbym 60fps lub więcej grając na nim w "LOLA" ?. dodam jeszcze że na 7 miałem w lolu od 60-120 fps. mam stary sprzęt i nie wiem czy zmieniać na xp, zeby mój pc się nie męczył na 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymico Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 60 fps będzie na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creative Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jeśli masz ogarnięty sprzęt, to wyciągniesz te 60 fps, ale 120 fps to tylko wizualnie jest, bo nie osiągniesz tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wra271lta Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jeśli masz ogarnięty sprzęt, to wyciągniesz te 60 fps, ale 120 fps to tylko wizualnie jest, bo nie osiągniesz tyle. Dobra mam jescze jedno pytanko skąd pobierac sterwoniki ? czy jest do tego jakis dobry program czy ze stron producenta ;p. A drugie ptytanie czy windows xp pro czy home ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creative Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Professional czy home, jeśli chcesz mieć tak tylko do użytku domowego bez zbędnego pierdolenia się z różnymi takimi pierdołkami, to obojętnie ale Professional wybierz. Najlepiej ze strony producenta, aczkolwiek masz przecież płytki ze sterownikami do płyty głównej, grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.ave Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zmiana windowsa nie da Ci aż takiego dużego że tak powiem "Boosta" jeżeli miałeś na w7 60-120 to na w xp będziesz miał 70-120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wra271lta Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Professional czy home, jeśli chcesz mieć tak tylko do użytku domowego bez zbędnego pierdolenia się z różnymi takimi pierdołkami, to obojętnie ale Professional wybierz. Najlepiej ze strony producenta, aczkolwiek masz przecież płytki ze sterownikami do płyty głównej, grafiki tak mam ;D, i mam 2 win pro i home orginalne i wrzystkie płytki ale te płytki mają swoje lata ;p oczywiscie nie które i chciałbym zeby byly wrzystkie sterwoniki najnowsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.