Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam]Problem z CS 1.6

LuckyDiceLDC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam pewien problem dotyczący cs 1.6 steam. Otóż kupiłem wczoraj steam niestety po odpaleniu Counter Strike'a myszka jest jakoś dziwnie spowolniona, oraz gra lekko przycina co strasznie mnie denerwuje oraz przeszkadza w graniu. Dodam iż na Non-Steam wszystko działa jak powinno. Próbowałem szukać rozwiązania u wujka google ale nie rozpieszcza mnie za bardzo w tym temacie, a to co w google znalazłem niestety bardzo niewiele mi pomogło. Proszę o pomoc.

- Jeszcze mam jedno pytanie, lecz nie dotyczy to problemu. Czy można w jakiś sposób zmniejszyć rozrzut broni na steam? słyszałem że są do tego jakieś komendy czy zmiany w pliku Config. Jeśli ktoś ma informacje na ten temat lub potrafi coś takiego zrobić proszę też o odpowiedź.

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Wpisz w konsoli m_rawinput 1, gl_vsync 0, fps_override 1, fps_max 100.

Nie da się zmniejszyć rozrzutu.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Podaj swoje parametry komputera, System windows, pliki config.cfg oraz userconfig.cfg w spoilerze bądź do pobrania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...