Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zainstalować zalman zm-mic1 na CAL'ach? ;x

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, kupiłem se Zalman ZM-mic1 bo dużo osób mi go polecało do CAL'ów.... Ale jest problem bo CAL'e maja cienki kabel i mikrofon zjeżdża... co z tym zrobic? :D

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ja mam ten mikrofon i on mi się po prostu wala po biurku i i tak dobrze mnie słychać. Oczywiście boost +20db. Jeśli chcesz najlepszą jakość dźwięku, to przypnij go sobie do koszulki i daj boost + 0 albo + 10db.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ale mam problem, bo podłączam go a komputer nic... Tak jakbym nic nie podpiął, nic nie pokazuje i nie słychać mnie. Co dziwne, nie mam Menedżera Realtek audio HD... Windows 7

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

start, menedżer urządzeń, kontrolery dźwięku, odinstaluj Via HD Audio lub Realtek (lub coś innego, zależy co masz), reset kompa i stery powinny się wgrać od nowa takie od microsoftu. Często pomaga.

Sprawdź też czy nie masz nic wyciszonego/wyłączonego, podepnij pod inne wejście

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...