Okarin Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Mam pytanko, jak zarabiać na Niemieckim NosTale? Są tam bardzo niskie ceny i niezbyt idzie resselać ;c Ma ktoś jakiś sposób? Oprócz resselu, BB, ND ? Jakieś może dropienie czegoś? Jak tak to czego? Czekam na odpowiedzi, nagradzam lajkami ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RangeR_ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 gilliony eq probowalas/es ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okarin Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Obecnie mam 26 lv. Ale możecie pisać na większych lvlach jak zarabiać bo wkrótce dobije. Dziś próbowałem z draco. w 8h kupili tylko 5. Jakieś pomysły? Co do Eq to nie wiem zbytnio jak dropic, gdzie dropic. Na gillionach za dużo nie zarobie ale spróbuję. Ciągle czekam na dalsze pomysły : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RangeR_ Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Gram na UK wienc ceny nie sa tez duze ale na UK to dziala. Upnij eq do+5/6 (bez zwoij) cos np u7 zeby bylo czyste I bendziesz do przodu chyba o 5kk nawed zaelzy na jaki lvl. oraz mozesz robic reski jak. a jak masz fam to nawed na oslonkach mozesz z glacu zarabiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanthinHD Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Witam Okarin , przedstawie ci moje sposoby na nawet niezły moim zdaniem zarobek . Gram obecnie na s4 jak coś to priw . Tak więc jak wszyscy wiedzą na niemciekim są bardzo niskie ceny , ale jest dużo tych owych sposóbów na duże pieniądze . - BB w 3 osoby ( na 60-70 zarobek jest duży w jeden dzień można zarobić z 2kk drop + poty :3 ) - Kupowanie ND od graczy po 15 k ( taka cena jest optymalna na s4 jak coś ) juz ci mówie jak to działa . Koleś pisze ,,Verkaufe Taler melden '' piszemy do niego i mówimy żeby kupił ci tam jakie chcesz rzeczy polecam pudełka małżeństwa , rozwodu i skrzydła . Ale trzeba pamiętać o tym ,żeby zacząć budżet około 3kk . Medal + kasa na ND -I mój ulubiony Trade'owanie to jest jeden z najlepszych sposób .Jedyne co musisz mieć to medal , około 8-13kk , czas i znajomość cen. -Na twoim lvl'u pieczątki ,wytwarzanie ress'ów , rajdy . -Re sell czasami działa , ale nie zawsze .Ponieważ ceny np piór to 9k a fm'ów 10k +- . -Robienie jts 65-70 albo cp 73 , Czasami jak miałem niedobór kasy robiłem jts masowo .Ale trzeba pamiętać wk nie oszukujmy sie najlepszy do tego dużo aoe i dmg spore . Aby jeszcze polepszyć można zainstalować sandbox'ie i na 2 kontach czyli zarobek w 10min około 94k + drop czasami grupowe pts'y dropią . -Glaca no to też dobre rozwiązanie dużo itemów + punkty na rajdy - Ulepszanie itemów i sp niektórzy tak robią , ale ja się w to nie bawie . Bo to zależy od szczęścia , a niektórzy mogą mieć dużego pecha tak jak ja :P Hmm to chyba wszystkie sposoby do zarobku od 30lvl do 70 lvl . Jeżeli ktróryś pominełem to pewnie uważam go za nie wydajny bądż nie wiem ,że taki istnieje A dodam jeszcze ,że można bawić sie w mini gry , + hacki wspomagające . Ale nie polecam . Ja dość długo sie z nimi bawiłem i dostałem bana na woja , ale 6 miechów tylko więc chyba szczeście w nieszczęściu . jak chciałbyś więcej porad dotyczących niemieckiego nostale bądz pomoc w ts'ach napisz na privie jaki nick i serwer . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPrzemeKx Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 _RangeR_ do nauki dziecko, do nauki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobod12 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Zkumaj sobie jakiegoś polaka 60+ na glacy i niech tam podropi ci itemy a potem upaj i sellaj opcjonalnie idź z nim i drop osłonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RangeR_ Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja do nauki weź tu nie spamuj chociaż pomagam Chodz pogadamy na inny jezyk cwaniaczku ...I tak wgl to możesz jeszcze zrobić tak ze mozes sprobowac robic minigry a jak nie idzie to możesz dac sobie boostery (Program z pkt) a jak lv nie masz to możesz dam w TuT jest jak to się robi tak z 20-30 fm a jak się robi u sb to 40fm+20-30 to oko 80fm za postac jak się robi u sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShindaPL Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 @UP slownik, pomoze Co do Topic'a, na NT DE zarabialem w identyczny sposob jak na PL, i szlo bardzo dobrze. Zawsze robie tak, ze item ktory (na przyklad) stoi po 120k, sellam za 100k. Jedyny - to to, ze troche golda tracisz tym sposobem, i potrzebne ci kilka itemow, zeby zarobic ok. 2.5kk+ Plusikiem jest to, ze mozna tak sellac wszystko Polecam tez isc na glace, enkidu, spedzic tam ok. 3h i obstawiac itemy Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.