Skocz do zawartości

Zarabianie - Niemieckie NT ;c

Okarin

Rekomendowane odpowiedzi

Obecnie mam 26 lv. Ale możecie pisać na większych lvlach jak zarabiać bo wkrótce dobije.

Dziś próbowałem z draco. w 8h kupili tylko 5. Jakieś pomysły?

Co do Eq to nie wiem zbytnio jak dropic, gdzie dropic.

Na gillionach za dużo nie zarobie ale spróbuję.

Ciągle czekam na dalsze pomysły : )

Gram na UK wienc ceny nie sa tez duze :) ale na UK to dziala. Upnij eq do+5/6 (bez zwoij) cos np u7 zeby bylo czyste I bendziesz do przodu chyba o 5kk nawed zaelzy na jaki lvl. oraz mozesz robic reski jak. a jak masz fam to nawed na oslonkach mozesz z glacu zarabiac.

Witam Okarin , przedstawie ci moje sposoby na nawet niezły moim zdaniem zarobek . Gram obecnie na s4 jak coś to priw . Tak więc jak wszyscy wiedzą na niemciekim są bardzo niskie ceny , ale jest dużo tych owych sposóbów na duże pieniądze .

- BB w 3 osoby ( na 60-70 zarobek jest duży w jeden dzień można zarobić z 2kk drop + poty :3 )

- Kupowanie ND od graczy po 15 k ( taka cena jest optymalna na s4 jak coś ) juz ci mówie jak to działa . Koleś pisze ,,Verkaufe Taler melden '' piszemy do niego i mówimy żeby kupił ci tam jakie chcesz rzeczy polecam pudełka małżeństwa , rozwodu i skrzydła . Ale trzeba pamiętać o tym ,żeby zacząć budżet około 3kk . Medal + kasa na ND

-I mój ulubiony Trade'owanie to jest jeden z najlepszych sposób .Jedyne co musisz mieć to medal , około 8-13kk , czas i znajomość cen.

-Na twoim lvl'u pieczątki ,wytwarzanie ress'ów , rajdy .

-Re sell czasami działa , ale nie zawsze .Ponieważ ceny np piór to 9k a fm'ów 10k +- .

-Robienie jts 65-70 albo cp 73 , Czasami jak miałem niedobór kasy robiłem jts masowo .Ale trzeba pamiętać wk nie oszukujmy sie najlepszy do tego dużo aoe i dmg spore . Aby jeszcze polepszyć można zainstalować sandbox'ie i na 2 kontach czyli zarobek w 10min około 94k + drop czasami grupowe pts'y dropią .

-Glaca no to też dobre rozwiązanie dużo itemów + punkty na rajdy :D

- Ulepszanie itemów i sp niektórzy tak robią , ale ja się w to nie bawie . Bo to zależy od szczęścia , a niektórzy mogą mieć dużego pecha tak jak ja :P

Hmm to chyba wszystkie sposoby do zarobku od 30lvl do 70 lvl . Jeżeli ktróryś pominełem to pewnie uważam go za nie wydajny bądż nie wiem ,że taki istnieje :D

A dodam jeszcze ,że można bawić sie w mini gry , + hacki wspomagające . Ale nie polecam . Ja dość długo sie z nimi bawiłem i dostałem bana na woja , ale 6 miechów tylko więc chyba szczeście w nieszczęściu ^^.

jak chciałbyś więcej porad dotyczących niemieckiego nostale bądz pomoc w ts'ach napisz na privie jaki nick i serwer :D .

Ja do nauki weź tu nie spamuj chociaż pomagam ;) Chodz pogadamy na inny jezyk cwaniaczku ;) ...

I tak wgl to możesz jeszcze zrobić tak ze mozes sprobowac robic minigry ;) a jak nie idzie to możesz dac sobie boostery ;) (Program z pkt) a jak lv nie masz to możesz dam w TuT jest jak to się robi tak z 20-30 fm a jak się robi u sb to 40fm+20-30 to oko 80fm za postac jak się robi u sb

@UP slownik, pomoze :)

Co do Topic'a, na NT DE zarabialem w identyczny sposob jak na PL, i szlo bardzo dobrze. Zawsze robie tak, ze item ktory (na przyklad) stoi po 120k, sellam za 100k.

Jedyny - to to, ze troche golda tracisz tym sposobem, i potrzebne ci kilka itemow, zeby zarobic ok. 2.5kk+

Plusikiem jest to, ze mozna tak sellac wszystko :) 

Polecam tez isc na glace, enkidu, spedzic tam ok. 3h i obstawiac itemy :) 

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Zarabianie   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...