Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Infected Ship

Marek070070707

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieskończenie wiele, tylko że jak przychodzi wave round, to dopiero on sam pada.

Opublikowano

Żadne nieskończenie wiele, przecież go się ubija, a jak się nie ubije to sam zdycha :) Powiem tak, nikt oprócz nexona nie powie Ci ile te zombiaki mają hp, tak czy owak na extreme bez shylock sg/5 minigunów z ładowaniem na raz takiego zombiaka nie uwalisz. Na hardzie wystarczy jakieś 20 kulek z shylock sg. Dodam, że bossy mają różne ilości hp - analogicznie do zwykłych zombiaków. Czyli ta babka-boss ma mniej hp niż taki facet-boss, a kapitan-boss co jest w extreme już po casynie jak przegrywasz to raczej niemożliwe jest jego ubicie, z 2 shylock sg i kilka minigunów by trzeba było władować. Więc polecam bić babkę :)

Opublikowano

Żadne nieskończenie wiele, przecież go się ubija, a jak się nie ubije to sam zdycha :) Powiem tak, nikt oprócz nexona nie powie Ci ile te zombiaki mają hp, tak czy owak na extreme bez shylock sg/5 minigunów z ładowaniem na raz takiego zombiaka nie uwalisz. Na hardzie wystarczy jakieś 20 kulek z shylock sg. Dodam, że bossy mają różne ilości hp - analogicznie do zwykłych zombiaków. Czyli ta babka-boss ma mniej hp niż taki facet-boss, a kapitan-boss co jest w extreme już po casynie jak przegrywasz to raczej niemożliwe jest jego ubicie, z 2 shylock sg i kilka minigunów by trzeba było władować. Więc polecam bić babkę :)

Tak się wtrące, co to za shylock sg? Pierwsze słyszę.

Opublikowano

Tak się wtrące, co to za shylock sg? Pierwsze słyszę.

:O

Na środku masz sklep, co ładujesz sobie hp albo ammo - bo to się robi najczęściej. Poza tym masz wabiki i turrety. Do tego masz tam shylockshotgun'a za 15k golda i box gun'a bodajże za 36k golda. Na extreme powiedzmy bossa z casyna żeby rozwalić to trzeba władować całe ammo z shylock sg i ew. 500 ammo z miniguna. Kupuję go w każdym shipie (hard/extreme) to już trochę wiem ile trzeba by rozwalić bossa. Jak działa box gun czy tam shylock gun (nie pamiętam nazwy) - już nie wiem, używałem tylko dwa razy :-) No i to nie tak że każdy go sobie może kupić, tylko 1 osoba może mieć na jeden raz (jedna-sg, jedna-mg), no i ładować ich się nie da, tak samo podnieść jak osoba z nim padnie:)

Opublikowano

:O

Na środku masz sklep, co ładujesz sobie hp albo ammo - bo to się robi najczęściej. Poza tym masz wabiki i turrety. Do tego masz tam shylockshotgun'a za 15k golda i box gun'a bodajże za 36k golda. Na extreme powiedzmy bossa z casyna żeby rozwalić to trzeba władować całe ammo z shylock sg i ew. 500 ammo z miniguna. Kupuję go w każdym shipie (hard/extreme) to już trochę wiem ile trzeba by rozwalić bossa. Jak działa box gun czy tam shylock gun (nie pamiętam nazwy) - już nie wiem, używałem tylko dwa razy :-) No i to nie tak że każdy go sobie może kupić, tylko 1 osoba może mieć na jeden raz (jedna-sg, jedna-mg), no i ładować ich się nie da, tak samo podnieść jak osoba z nim padnie:)

Od której rundy się odblokowują te bronie? Bo jak patrze to mam kłódkę.

Opublikowano

Od pierwszej, mówię że shotgun jest za 15k a machine shylock's gun od 35/36k golda (ma machine bez nobów nie zarobisz, na hardzie tym bardziej bo nie zdążysz uzbierać^^), poza tym ten machine jest bardziej na combo na zombiaki, a sg bardziej na bossa :)

Opublikowano

Powiem tak, na jednej rundce na bossa w kasynie władowałem całe ammo legiona, inny gracz miniguna, do tego full nade i 2 magazynki M48 Camo a ten cwel nadal dychal. Potem padł i ktoś hajs sksul..

Podsumowując 1 trzyma bossa, reszta szuka sample, boss i tak padnie :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Powiem tak, na jednej rundce na bossa w kasynie władowałem całe ammo legiona, inny gracz miniguna, do tego full nade i 2 magazynki M48 Camo a ten cwel nadal dychal. Potem padł i ktoś hajs sksul..

Podsumowując 1 trzyma bossa, reszta szuka sample, boss i tak padnie :)

na casynie ja go zawsze ubijam, zawsze te 5k+ jak będą zbugowane samples :) Poza tym taki respekt, wszyscy w kasynie a ja taki pros sam rozwaliłem bossa :]

Haha^^

Mało władowaliście jeśli to był extreme, w dwie osoby biliście?;d tak to można na hardzie^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...