Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edycja kodu gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie jakim programem można edytować kod gry goodgame empire?

Z tego co mi wiadomo w grze można dodawać sobie różne rzeczy, stąd moje pytanie. :)

Pozdrawiam.

P.S.

Jeżeli napisałem w złym dziale, to przepraszam i proszę administrację o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu.

Opublikowano

Tak to strategiczna gra multiplayer, ale z tego co wiem jest możliwość dodawania czegoś.

Kiedyś nawet można było dodać sobie rubiny (takie coś co się za kasę kupuje), ale podobno to usunęli.

To możliwe, że oni w bazie danych grzebią?

Na forum tej gry kiedyś napisał tam ktoś, że ten co cheatuje w kodzie gry grzebie stąd moje pytanie.

Znasz jakiś program do edycji kodu gry? Czy może czymś innym można?
Gra używa flash playera jak coś.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie łudź się. Dodanymi rubinami będziesz mógł się jedynie pochwalić przed kolegami, bo po restarcie gry one znikną(ew. wrócą do tego poziomu jaki był wcześniej). A gdy kupisz coś to gra zsynchronizuje się z serwerem i kasa też wróci do normalnego poziomu.

space-core-o.gif

Opublikowano

Nie łudź się. Dodanymi rubinami będziesz mógł się jedynie pochwalić przed kolegami, bo po restarcie gry one znikną(ew. wrócą do tego poziomu jaki był wcześniej). A gdy kupisz coś to gra zsynchronizuje się z serwerem i kasa też wróci do normalnego poziomu.

Ale luka była związana z dodawaniem rubli. Bany poleciały pamiętam. Support zapewnił, że załatali to, tak samo jak z tymi narzędziami.

Teraz ten gracz co cheatuje przyznał się na forum, że

-dopisuje sobie narzędzia

-dopisuje sobie wojsko

-w każdym punkce mapy jest w kilka sekund

-złoto i rubiny także

Co do narzędzi, nawet support napisał, że na wioskach po miliony narzędzi było i kto złapał taką wioskę miał farta.

@poprawka znaków

Opublikowano

Jeśli chodzi o gry multiplayer, to nie da się nic bezpośrednio dodać. Jedyna możliwość, to włamać się w jakiś sposób, lub ominąć zabepieczenia. Inaczej nie da rady.

Opublikowano

Jeśli chodzi o gry multiplayer, to nie da się nic bezpośrednio dodać. Jedyna możliwość, to włamać się w jakiś sposób, lub ominąć zabepieczenia. Inaczej nie da rady.

Okej rozumiem. Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Dla każdego Lubię To.

Temat można zamknąć. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...