Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ochroną kontynentalną.

call51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z gra Call of duty mw2 jaki to blad juz pokazuje http://scr.hu/1mv9/e6s5e . Mysle , ze ten blad moze byc dla tego , ze gra zostala zakupiona na terenie rosji. awet jak się myle i to nie chodzi , ze z rosji to jak ktos wie jak to naprawić to proszę psać bo bardo chce ograć w tą gre .

Opublikowano

Nie, nie w tym problem. Jest jakiś błąd w tym pliku wykonywalnym.

Masz tutaj ten plik. Skopiuj do katalogu z grą zastępując Twój obecny. Wszystko powinno działać.

http://www.speedyshare.com/Hnp6K/localization.txt

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/2ff1280c99250e3dd69b867dda668228677781d629d8e9698ee331b9a4effb5b/analysis/1390215322/

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Tak. W katalogu MPCforum powinien być katalog english, a w nim 5 plików.

A zapytam...

Masz na Steam przestawiony język na ANG? ;-) Tzn język gry.

Opublikowano

Nie polski a co ?

Jest 5 plikó i własnie nie wiem o co chodzi bo ten błąd co miwywałą cope_pre_gfx_mp.ff a w katalogu jest bez mp jak dopisze te mp to wyskakuje blad cos o tym , ze dysk wywala blad

Opublikowano

Jak masz bibliotekę Steam i masz tam CoD MW 2 - MP to kliknij PPM i masz tam język. Ustaw na ANG. Jeśli nie masz zakładki język to kliknij dodatkowa zawartość i potem zakładka język i zmień na ANG.

W ostateczności kliknij na Napraw. :-)

Opublikowano

A muszę mieć pobraną Kampanie ,zeby grać na multi ?

Usunąć to już usuwałęm i pobierałem od nowa ;/ A naprawić nie mam nigdzie napraw ;(

Opublikowano

To czy naciśniesz pobierz tu czy tu to nie ma znaczenia. Jak przykładowo pobierzesz MP to pobranie SP ogranicza się do 20 MB i na odwrót. Lepiej mieć aktywne obie według mnie. :-)

Opublikowano

Błąd w czytaniu płyty. Nie wiem. Jakiś plik wykonywalny pewnie chce odczytać płytę. Najlepszym wyjściem będzie usunięcie lików gry i pobranie od nowa.

Opublikowano

Ale chodzi o to , ze ja bez plyty odpalam gre

Wiem, przecież to Steam, Mówię, że to coś się w plikach popierdzieliło i dlatego taki komunikat. Nigdy się nie z nim nie spotkałem. :-0

Opublikowano

Wygląda na to , ze sprubuje pobrać ruska wersje ;p

Pamiętaj, że forum nie wspiera piractwa więc po tym zdaniu mogę zamknąć temat... ;)

Spróbuj właśnie pobrać jeszcze raz grę, albo zmień język na ruski, albo.. nie wiem.. a jak nie to jedź do Rosji i w Rosji graj xD

3t6EGVz.png

Opublikowano

Jakim możliwe , że zrozumiałeś inaczej te moje zdanie o ruskiej wersji niż ja chciałem , żebyście przeczytali . Chodziło mi właśnie o to , że zmięnię język na rosyjski ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...