Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PytaniePomocnicze

pita272

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema daj sie jakos przypominiec pytanie pomocnicze do ultimate team bo nie pamiętam.

Drugi problem to taki ze nie moge zagrac z kolega meczu w ultimate team zaproszam go i pisze połączenie zostało przerwane

Opublikowano

Z tym połączeniem to też tak czasem mam, nie raz proboje sie polaczyc z kumplem przez 30 minut i nic... To chyba błędy EA ;)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Nie wiem czy to możliwe, ale w moim przypadku kiedy z kumplem nie mogłem się połączyć ani w UT ani w meczach towarzyskich od samego początku fify, wystarczyło w moje dokumenty w folderze Fifa 14 usunąć wszystkie pliki Squad Online. Po tej operacji ku naszemu zaskoczeniu wszystko poszło poprawnie i za pierwszą próbą już z nim grałem. Więc podejrzewam że to pomogło.

Opublikowano

Tak na Pc i nie pamiętam pytania pomcniczego i ale w ultimate team moge grac.Ale wole sobie przypominiec pytanie pomocnicze w razie czego

Opublikowano

Tak na Pc i nie pamiętam pytania pomcniczego i ale w ultimate team moge grac.Ale wole sobie przypominiec pytanie pomocnicze w razie czego

Przypomnieć nie Przypomnisz.

W głowie :D

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Najlepiej skontaktuj się z pomocą techniczną EA.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Najlepiej skontaktuj się z pomocą techniczną EA.

Proszę cię... Do nich się dodzwonić to RAJ, a na Głupie Pytanie to już wgl. Idiotyzm.

Przypomni sobie na Bank.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

jakiego oni maja e-mail.? I co im napisac

Przedstaw im sytuacje.

1. Wchodzisz: http://www.easports.com/

2. Logujesz się

3. Szukasz tam takiego czegoś: Masz Problem, napisz do nas <-- coś w tym stylu.

4. Wyskoczą ci Poradniki, ale też: Jeżeli ci nie pomogliśmy napisz do nas <-- coś w tym stylu.

5. Przedstawiasz sytuacje.

77512f97859e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...