Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z pluginem Essentials

Jaharu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam serwer bukkitforge na 1.4.7. Essentials ogólnie działa, natomiast niektóre komendy takie jak: /speed /fly nie działają gdy wpisuje /seeinv pojawia mi się kogoś ekwipunek i znika po sekundzie. Myślę że dzieje się to przez permisje, posiadam group managera. Jest tylko 1 wersja owego pluginu na bukkit.org. Pexa niestety nie mogę dograć ponieważ mam z nim problemy, mianowicie taki że do serwera bardzo potrzebuje pluginu essentials anti build a w pexie gdy dodaję permisję graczowi żeby mógł rozwalać wszystko co chce - on nie może. Tak jakby taka permisja nie istniała. Proszę o pomoc, nie mam zamiaru dawać adminom komendy /gm 1, dla samego latania by wyznaczyli działkę bo wiem, że i tak coś zczitują ;p

Zapraszam na serwery sieci CatSkill

Ip i forum serwera CodModa - UNIKAT (pytania i misje) w gt

status.png?s=1

Opublikowano

Potrzebuje podziału, w sensie że na worldzie, netherze endzie etc nie można używać pewnego blocku a w świecie TF, można. Więc zostaje tylko pex i group manager

Zapraszam na serwery sieci CatSkill

Ip i forum serwera CodModa - UNIKAT (pytania i misje) w gt

status.png?s=1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...