Tooskafke Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam zacząłem grac w nfs world po dość długiej przerwie, i teraz chciałbym coś kupić do klasy s mam trzy autka na oku zonda cinque,agera i aventador co myślicie o tych autach? Samochody maja być do wyścigów i torów bo do dragów mam cinque. Dodam że do wydania mam 10k boost, a i jeszcze bym prosił jakie części wstawić do tych aut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milosz888 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Lamborghini Aventador "driftuje" w zakrętach więc będzie ciężko. Agera ma małą przyczepność, ale za to wysoką prędkość maksymalną, a Cinque na dragu będzie "mulić" na 1-2 biegu więc radzę zmienić na tory/sprinty. Zaś Agerę przystosować na dragi . Według mnie wybierz Aventadora możliwe, że będzie Ci się przyjemnie jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calme Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Lamborghini Aventador "driftuje" w zakrętach więc będzie ciężko. Agera ma małą przyczepność, ale za to wysoką prędkość maksymalną, a Cinque na dragu będzie "mulić" na 1-2 biegu więc radzę zmienić na tory/sprinty. Zaś Agerę przystosować na dragi . Według mnie wybierz Aventadora możliwe, że będzie Ci się przyjemnie jeździć. Aventador poleci bokiem ale to tylko na nitrze. Jest z tym problem np. jak jest prosta i jest nagły zjazd drogi w dół. Wtedy "lecisz" a jak wylądujesz to masz duże szanse, że się po prostu obrócisz. Cinque używam do dragów i nie lubię się nią ścigać (jakaś za szeroka). Agera to dobry wóz na dragi, ale w normalnym wyścigu wiele z niej nie wyciśniesz. Wszystkie te auta mają bardzo moce nitro. :-) Polecam Aventadora z całym przekonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RRBrygada Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jest wyprzedaż Kup Aventadora i Cinque Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tooskafke Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 a oba autka zrobic na wyscigi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinn Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 a oba autka zrobic na wyscigi? Aventador nie jest łatwym wozem do opanowania, ale jak go ogarniesz to dobrze sobie poradzi w wyścigach. Cinque prowadzi się zdecydowanie lepiej i to ją polecam zrobić pod wyścigi. Osiągami też wygrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Pagani jest świetna na wyścigi jak i dragi,ale polecam ją zrobić na wyścigi a Agere na dragi.Lub dozbieraj jeszcze 3k i kup F1 jak będzie na promocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgredzill4 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Polecam Zonde Cinque na Wyscigi i Agera na Dragi Zonda Cinque: Czesci Skile wszystko 4* Agera: Czesci Skile tu wiadomo jak najlepsze Silnik Zielony Perfect Start Silnik Niebieski Doladowanie Zielone Moc Nitro Doladowanie Niebieskie Przekladnia Zielona Moc Nitro Przekladnia Niebieska Zawieszenie Czerwone Odnowienie nitro Zawieszenie Czerwone Hamulce Czerwone Dlugosc Nitro Hamulce Czerwone Opony Czerwone lub Biale Opony Czerwone Czesci oczywiscie Full ultra Co do czesci do Cinque jak mial bys problem ze stabilnoscia samochodu polecam zmienic zawieszenie na Biale overal moze wtedy spasc o 1-2 pkt ale to ale nie zrobi to widzocznej roznicy Jezeli beda jakies pytania co do Seta pod te auta polecam PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tooskafke Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Polecam Zonde Cinque na Wyscigi i Agera na Dragi Zonda Cinque: Czesci Skile wszystko 4* Agera: Czesci Skile tu wiadomo jak najlepsze Silnik Zielony Perfect Start Silnik Niebieski Doladowanie Zielone Moc Nitro Doladowanie Niebieskie Przekladnia Zielona Moc Nitro Przekladnia Niebieska Zawieszenie Czerwone Odnowienie nitro Zawieszenie Czerwone Hamulce Czerwone Dlugosc Nitro Hamulce Czerwone Opony Czerwone lub Biale Opony Czerwone Czesci oczywiscie Full ultra Co do czesci do Cinque jak mial bys problem ze stabilnoscia samochodu polecam zmienic zawieszenie na Biale overal moze wtedy spasc o 1-2 pkt ale to ale nie zrobi to widzocznej roznicy Jezeli beda jakies pytania co do Seta pod te auta polecam PW Zaraz luknę i możliwe ze tak zrobię. Dzięki za odpowiedzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roiccrx Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zdecydowanie z dostępnych teraz aut najlepsze będzie Cinque, jest to świetne autko nie tylko do dragów. Retired Need For Speed: World Player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadman1204 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Polecam Zonde Cinque na Wyscigi i Agera na Dragi Zonda Cinque: Czesci Skile wszystko 4* Agera: Czesci Skile tu wiadomo jak najlepsze Silnik Zielony Perfect Start Silnik Niebieski Doladowanie Zielone Moc Nitro Doladowanie Niebieskie Przekladnia Zielona Moc Nitro Przekladnia Niebieska Zawieszenie Czerwone Odnowienie nitro Zawieszenie Czerwone Hamulce Czerwone Dlugosc Nitro Hamulce Czerwone Opony Czerwone lub Biale Opony Czerwone Czesci oczywiscie Full ultra Co do czesci do Cinque jak mial bys problem ze stabilnoscia samochodu polecam zmienic zawieszenie na Biale overal moze wtedy spasc o 1-2 pkt ale to ale nie zrobi to widzocznej roznicy Jezeli beda jakies pytania co do Seta pod te auta polecam PW po co mu wszystkie 4 gwiazdkowe? ( Moc nitro moze wrzucic sobie 3 gwiazdkowe 2x 25% bo i tak maks 50% ) Jest różnica i za 4 gwiazdkowe musi zaplacic sb. Ja zamiast odnowienia nitro wrzuciłbym *** na przedłuzenie nitra uwierz mi ratuje 4litery. Zawsze pozostaje gotowosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgredzill4 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 up@ Chyba jest w stanie domyslec sie ze nie trzeba dawac zawsze skilli 4* jezeli sie je stakuje a co do opcji z wydluzeniem niestety testowalem wiele razy i wiem ze opcja z odnowieniem sprawdza sie lepiej dlugie nitro nie zawsze sie sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianek855 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 aVentador ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.