HardStyl3r Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Czy mógłby ktoś napisać mi skrypt (I dać na PW) który pokazuje Graczy, VIP i Administrację Online? Wiadomości mają wyglądać tak: &6Gracze &7[&c<liczba graczy online>&7]&6: &8<gracze online> &6VIP &7[&c<liczba VIP online>&7]&6: &8<VIP online> &6Administracja &7[&c<liczba administracji online>&7]&6: &8<Admini online> Permisje: Aby gracza wyświetlało w "Gracze": gracz.online Aby gracza wyświetlało w "VIP": vip.online Aby gracza wyświetlało w "Administracja": admin.online Nagrodą może być limit like'ów. SKRYPT WYŚLIJ NA PW, BO CHCĘ ZACHOWAĆ ORYGINALNOŚĆ. Proszę też o sprawdzenie skryptu, aby nie był zbugowany, tak jak mój skrypt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyl3r Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 [...] Dzięki, Moderatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyl3r Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyl3r Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyl3r Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nocny Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Poczytałbyś trochę dokumentacji Skript, i byś to w 2min napisał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garnizon Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 ./who pokazuje kto i ile jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaiZeN_PL Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Nie dam ci całego kodu ale dam podpowiedź (dużą..). command /admin: trigger: loop all players: loop-player has permission "online.admin" add loop-player to {_on.admin::*} size of {_on.admin::*} is 0: message "&eAktualnie nie ma nikogo z administracji! :)" else: message "&eAdministracja online (%size of {_on.admin::*}%): &e%{_on.admin::*}%" Przeanalizuj go sobie i dodaj resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElDorado123 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 A ja dam mu cały kod http://pastebin.com/EWkp7Tcg <-- Kod może nie działać. Aby to działało musisz dodać permissie takie jak podałeś. Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.