Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neymar - Największy transfer w historii ?

Gość Kacperovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tego ile on kosztował my szare człowieczki nigdy sie nie dowiemy i nie będziemy pewni w 100%. Patrząc jednak na politykę transferową Barcelony w ostatnich latach, nie wydaje mi się, że byli by w stanie wydać 97 milionów na piłkarza gdy mają w ataku takich zawodników jak Pedro, Alexisa czy oczywiście Messiego

Opublikowano

Neymar najprawdopodobniej kosztował te 57mln ale szkoda że poszedł do barcy :P mógł iść do innego klubu (nie mówię o realu)

oabpsw.png
Opublikowano

Neymar najprawdopodobniej kosztował te 57mln ale szkoda że poszedł do barcy :P mógł iść do innego klubu (nie mówię o realu)

Jak sam mówił jego marzeniem było grać w Barcelonie i '' z najlepszym piłkarzem świata '' - Messi, jak sam powiedział .

Opublikowano

Widziałem takie info, że Neymar w wieku 14 lat chciał grać dla Realu xD

Oczywiście nie wiem, czy to prawda.

Był w szkółce . Mam szukać tego co mówił ? -.-

Opublikowano

Widziałem takie info, że Neymar w wieku 14 lat chciał grać dla Realu xD

Oczywiście nie wiem, czy to prawda.

Mial grac ale sepili na niego 150k euro. I pewnie dlatego doszedl do Barcy a nie do Realu.
J7kTLRS.jpg?1
Opublikowano

Jednak to jest prawda. Do dymisji podał się Rosell. Z tego co gdzieś czytałem Barcelonie grozi odjęcie 22pkt w lidze i zakaz gry w LM przez dwa lata, ale to pewnie plotki mediów i nakręcanie sytuacji.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Tam gdzie wielkie pieniądze to i też przekręty. Ciekawi mnie ile tak na prawdę kosztował CR jeżeli Bale i Neymar kosztowali 2x tyle ile było mówione ;)

#rein

Opublikowano

Dobra, kurva. Chyba się nie zrozumieliśmy . CAŁY NEYMAR I WSZYSTKIE JEGO SPRAWY BULĄ 86 z hakiem . Santos dostał 57 za neya ..

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...