Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4EverGo2War[DużyDrop][FastExp][Craftingi][Plecaki][Survival+Gildie][Tanie Vipy][[1.7.2/1.7.4]ZAPRASZAMY

Algidopl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

!

!

!

Reklama Serwera 4EverGo2War

G%C5%82%C3%B3wne%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif Nazwa Serwera: 4EverGo2War

Strza%C5%82ki.gif IP Serwera: 4evergo2war.gomc.pl/spr102.owncraft.pl:6304

Podstawowe%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif Wersja Serwera: 1.7.2/1.7.4

Strza%C5%82ki.gif Sloty: 35

Strza%C5%82ki.gif Rodzaj: Wojny Gildi

Strza%C5%82ki.gif Typ Serwera: Dedykowany

Strza%C5%82ki.gif White-List: Nie

Strza%C5%82ki.gif Premium: Nie

Strza%C5%82ki.gif Nether: Tak

Strza%C5%82ki.gif PvP: Tak

Strza%C5%82ki.gif Zwierzeta: Tak

Strza%C5%82ki.gif Pluginy: Tajne (ze względu na kopiowanie)

Za%C5%82oga.gif

Disolekots[Właściciel]

Santel[Admin]

McMinePolak[Admin/Mod]

Dodatkowe%20Informacje.gif

Na serwerze gildie są za itemki. Dość duży drop info na spawnie. Duży Exp. Ogarnięta Administracja. Dopasowane Pluginy. Dość Tanie Vipy i Svipy. Własne Craftingi. Plecaki. Kapka Ekonomi. Kilka SS:

https://imageshack.com/user/Disolektos

Posiadamy Również Strone Internetową:
http://forevergotowar.cba.pl/
Oraz ImemShop
http://4evergo2w.ownshop.pl/index.php

Opublikowano

HAhahahah, już widzę, ten wasz serwer Dedykowany :P

Nie dość, że lagi od zajebania, nawet grać się nie da.

Nie polecam.. nie dość, że lista pluginów dochodzi do 40.. nie ma co się dziwić, że lagi.. jakieś craftingi z dupy, 9 cobla = sztabka złota.

Cały spawn to po prostu worldedit, wasza estetyka serwerowa nie jest równa gównie ;_;

aub1gc.jpg

*kupować

*po po prostu?

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

@up Polecam zainwestowanie w nowego neta. Taki mądry jesteś, że nawet sam byś lepszego serwera nie zrobił. Ja tam nie mam lagów przyjemnie mi się gra, tylko admini trochę słabi (nie pomagają tak często jak powinni) ale to jedyny minus. Serwer polecam.

Opublikowano

@Reff

HAhahahah, już widzę, ten wasz serwer Dedykowany :P
Nie dość, że lagi od zajebania, nawet grać się nie da.
Nie polecam.. nie dość, że lista pluginów dochodzi do 40.. nie ma co się dziwić, że lagi.. jakieś craftingi z dupy, 9 cobla = sztabka złota.
Cały spawn to po prostu worldedit, wasza estetyka serwerowa nie jest równa gównie ;_;
aub1gc.jpg

*kupować
*po po prostu?

Codziennie Jestem na serwerze Sprawdzam Ilość ramu dostępnego waha się między 1.5 GB - 2.3 GB A dostępne na serwerze jest 3.5 GB. Mój Ping W każdym momencie Gry jest stały jest to waluta 60. A więc zgadzam się z przedmówcą który poprawie powiedział że masz słaby internet ... Admini niestety nie mogą być zawsze ja staram się pomagać raz 1 ukradli konta raz Vipa nie dostał a innym razem trzeba coś wybudować. Rozumiem masz prawo wyrazić opinie ale zrób to w sposób który mówi o tobie że jesteś inteligentnym człowiekiem a nie jakimś. Samo sformułowanie bodajże 2 zdania teraz cytuje: "Nie dość, że lagi od zajebania, nawet grać się nie da."

Powiedziałeś że lagi są do "zjebania" niesamowicie mądre. Dodatkowo nie zgłoszę tego postu ze względu aby ludzie mogli zobaczyć twoją inteligencje...

Zapraszam :)

Opublikowano

@up bo każdy myśli że to takie proste prowadzić serwer. Niech sami sobie zrobią serwer i niech starają się go utrzymać, to może wtedy będą mieli choć odrobinę szacunku.

Opublikowano

Algidopl zaczyna wkurzać mnie już ten serwer :) Dlaczego? Miałem eq prot 4 mieczyk 5/2 no i podczas pvp jest plugin ze jak wylogowanie to deda eis no i ja się bije zbugowałem się i wyrzuciło mnie niby ze mam flyhacka a wcale nie mam i straciłem cale eq, poszło na nie 500000$$ Oddasz mi to eq?

Opublikowano

Algidopl zaczyna wkurzać mnie już ten serwer :) Dlaczego? Miałem eq prot 4 mieczyk 5/2 no i podczas pvp jest plugin ze jak wylogowanie to deda eis no i ja się bije zbugowałem się i wyrzuciło mnie niby ze mam flyhacka a wcale nie mam i straciłem cale eq, poszło na nie 500000$$ Oddasz mi to eq?

Wgrałem antyheat gdyz dostawałem wiele skarg od gracz na hacki postaram się temu jakoś zaradzić popatrzę i postaram się zwrócić przedmioty

@Reff

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...