Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie daj się oszukać z kontami na Allegro

Gość kamil645

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem że jest już jedna taka przestroga dla wszystkich żeby nie kupować minecraf na allegro. Otóż postanowiłem to sprawdzić z tymi kontami za [1zł]

sprzedawca daje nam w tej aukcji 2 konta w cenie [1zł] gdy już zakupimy takie śmieciowe konto dostajemy od sprzedawcy z serwisu Autoamter.pl Login i Hasło a w prezentacji pisze że GiftCode.Po dostaniu hasła i loginu niby działa to konto konto działa co najśmieszniejsze 2 lub 1 dzień więc piszemy do sprzedawcy takiego szajsu iż to konto nie działa.Ja zostałem osądzony o to iż zmieniłem hasło . Dostałem nowy login i hasło i tak w kółko . Te konta sołą kradzione pewnie przez strony gdzie się oferuje darmowy serwer za podaniem swojego oryginalnego Nicku i hasła albo prze launchery nie od mojanga bo zacznijmy od tego nie da ci konta o wartości 100 zł tu macie ss jak wygląda taka aukcja odradzam i nie polecam takich kont.

post-842952-0-67107900-1390204870_thumb.png

post-842952-0-15088100-1390204946_thumb.png

post-842952-0-87882400-1390205165_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...