MarVexify Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam mam pewien problem jak ustawić by można było kliknąc w button męcze się od godziny i nie mam już sił... tutaj screan: Sa dodane 2 buttony znaczy się przeniesione i jak znow przeniose je na gore to normalnie dzialaja więc w czym tkwi problem ? Odnośnik do komentarza
MarVexify Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Refresz Odnośnik do komentarza
ZecroN Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Może to ci pomoże : xx Odnośnik do komentarza
MarVexify Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 A do tego co podałeś sam doszedłedm bo jak ustawie te 2 buttony w tym prostokącie to działają tylko że jak dam je troche za to juz nie dzialaja, nwm czy czasem trzeba cos zmienic moze cos ustawic ? Odnośnik do komentarza
GhostSmoke Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 nie wiem o co chodzi bo ss nie działa, ale to jest chyba logiczne ze jak robisz to w pliku inventorywindow i dasz buttony poza obszar eq to one nie działają ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.