Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] RPG vs. Skyblock

RPG vs. Skyblock  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. RPG czy Skyblock?

• RPG ! [Questy, NPC, Wioski, oddzielna mapa z dzia?kami ma?ymi ew. na skrzynie]
      3
    • Skyblock.
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Pewnie wielu z was uzna to jako spam lecz to tylko taki temat gdzie możecie mi powiedzieć co lepsze. Skyblock czy RPG ?

Mam serwer Skyblock od 3 dni i vipa kupiła tylko jedna osoba (nwm czy to źle czy dobrze bo serw jeszcze na 17 dni) Proponujecie zrobić RPG czy zostać na tym Skyblocku ? Zależy mi na tym aby serwer sam się utrzymywał. Mam dość zgrany team więc z mapką nie było by problemu :) I Jak RPG to jakie pluginy polecacie ?

EDIT: Na RPG by były oddzielne wioski położone z 400 kratek od siebie z Questami itp ;) Chcę wprowadzić taki klimat RPG a czasu i tak mam mało :) Jak nie zdążę w 17 dni to zapisze sobie wszystko z hostingu i kiedyś to na pewno dokończę :D

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Również uważam, że ciekawy i przemyślany RPG jest lepszy.

Opublikowano

Mhmm Rozumiem :) A jakie rangi polecacie ? Zostawić standardowo gracz czy np. zrobić Chłop czy jaka tam była pierwsza ^^ (w średniowieczu)

i potem przykładowo z czasem będziesz dostawał większe rangi. A np Król to wiadomo :D Własciciel.

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...