Skocz do zawartości

Jak zarabiać?

murloc111

Rekomendowane odpowiedzi

1. Siemka na wstępie szukam gildii na Kradii. 40 M i/L.
Mam 20 lat, mikro i ts'a

2. Mam dylemat, mianowicie wbiłem 40 lvl mage ice/lighting i nie stać mnie na eq na ten lvl. Aktualnie spamuje bossa luppin monkey (10% expa, jakieś tam potki i czasami eq), ale by zarobić na wanda na 38 (154k) musiałbym na nim siedzieć około 1,5h co mi się nie opłaca (zważywszy na cenę potek na manę). Ma ktoś inny pomysł?
Druga sprawa to exp. Gdzie expić na moim lvl? (CDs czy Mushroom Castle odpada)

hisagi11.png

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

Nie wiem czy jeszcze działa ten sposób, ale wcześniej zarabiałem dropiąć recepturę na angelic blessing z Master Death Teddy ( znajdują się gdzieś na końcu Ludribium na hidden street )

Oczywiście wydropinie jej zajmuje trochę czasu i potrzeba co najmniej postaci o lvl 100+. Jak ja grałem to chodziło gdzieś po 200m zcraftowany pierscień, sama receptura jest o połowe tańsza.

• 1 miesiąc temu...

Ja polecam zebrać jakieś 300k-500k i łączyć (fuse) Blue Sneakers - czasami wypada "dodatkowy bonus" jeżeli twoje sneakersy będą Unique - sellaj! 20m

Epic - 10m

Ja Miałem Unique Sneakers +12 str, 4% str i coś jeszcze ale zapomniałem - Sellnełem za 40m :D

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Jak zarabiać?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...