Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto Pomocy! <3

DelmaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Chciałbym się dowiedzieć, skąd można ściągnąć z w miarę dobrą jakością Serie Naruto Shippuuden ( chodzi mi o ten serial :D ) z napisami PL , oglądałem wcześniej online, na telefonie ( Motorola Motoluxe ) , ale przy 50 ( jak dobrze pamiętam ) odcinku, serwer, na którym go oglądałem przestał działać ( na wersjii mobilnej strony, wciskałem taki duży znaczek, aby odtworzyć odcinek i włączał mi się on przez mój odtwarzacz, teraz po naciśnięciu tego włącza się i odrazu wyłącza, włączyłem więc pełną wersję strony, ale tu już jest inny odtwarzacz, na którym niewygodnie się ogląda, tzn. trudno przewinąć intro i strasznie się przycina, dobra zamkne ten nawias :D ). A więc, jeśli znacie stronę , na której równie dobrze będzie mi się oglądało odcinki Naruto lub stronę ( Chomikuj odpada, bo nie mam tranferu) lub link do torrenta, ( tzn jest trochę tych linków ale nie wiem jak z nimi, chciałbym ze sprawdzonych źródeł) z której bym mógł ściągnąć takowe odcinki. A i tak na oko oglądam około 20+ odcinków dziennie, więc rozumiecie, że ta niewygoda boli ;d. Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Opublikowano

Zapewne nie. Nigdy nie czułem potrzeby pobierania Shippuudena na dysk ale wątpię by jakiś serwis udostępniał taką możliwość.

Gdyby pojawiły się jakieś limity to tutaj masz kolejną stronę skąd możesz zassać odcinki:

http://shippuuden.pl/download_naruto_shippuuden.php

Ewentualnie możesz pobierać odcinek w wersji raw z nyaa i potem napisy z animesub.

Tutaj masz to opisane przez Asparte:

http://www.mpcforum.pl/topic/745555-tut-elementarz-otaku-czyli-pierwsze-kroki-w-ogladaniu-anime/

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...