Ligo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Z uwagi że mamy source, małe zabezpieczenie klienta (binka nie pozwoli na podłącznie się do innego serwera niż wasz - oczywiście wprawiona osoba z łatwością to znopuje albo podmieni IP ale od czego są pakery). Przejdźmy do rzeczy: Lista kroków:1. Otwórz plik z sourca klienta AccountConnector.cpp2. Wyszukaj w kodzie "bool CAccountConnector::Connect"3. Dodaj pod: m_strAddr = c_szAddr; ten kod if(m_strAddr != "SERVER_IP") { TraceError("DONT USE THIS!"); PostQuitMessage(0); return false; } Oczywiście "SERVER_IP" podmieniacie IP waszego serwera. Źródło: epvp Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 na mpc takie tematy są bez sensu. i tak praktycznie nikt nie użyje, a ten kto użyje wie co to epvp. Odnośnik do komentarza
ILay21 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 dziki przyda mi sie to ;d Odnośnik do komentarza
The Naid Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Moim zdaniem jest to zbędny bajer a teraz czekam na Twoje autorskie prace bo nudzi mnie oglądanie wszędzie tego samego. Odnośnik do komentarza
Ligo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jeśli masz pomysł i życzysz sobie żebym coś dla Ciebie zrobił z zakresu kodu źródłowego klienta bądź serwera to nie ma najmniejszego problemu, mów tylko co. Odnośnik do komentarza
MeCySZ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak to zapakować, może ktoś wytłumaczyć jak to wgrać do clienta? Odnośnik do komentarza
Ligo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak to zapakować, może ktoś wytłumaczyć jak to wgrać do clienta? Musisz po pierwsze mieć dostęp do kodu źródłowego a coraz trudniej znaleźć go w sieci. Po drugie IDE w postaci VS 08 SP2. Po trzecie dokonać odpowiednich zmian i skompilować swoją własną binarkę klienta. Odnośnik do komentarza
Wilku Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 zawsze to przyda się taki tut + Odnośnik do komentarza
Pavcio. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Podaj dokładne źródło. Odnośnik do komentarza
StaryTechnik Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Przydatne ale mało ludzi potrafi skompilować to co udostępniono w paczke. kraizy itp Odnośnik do komentarza
Ligo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Przydatne ale mało ludzi potrafi skompilować to co udostępniono w paczke. kraizy itp Współczuje tym którzy nie potrafią, daje to naprawdę ogromne możliwości. Podaj dokładne źródło. Niestety regulamin forum mi tego zabrania (podałem dokładne źródło ale link został usunięty) Odnośnik do komentarza
Pavcio. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Niestety regulamin forum mi tego zabrania (podałem dokładne źródło ale link został usunięty) Gówno prawda, podając coś kopiowanego możesz podać link do innego forum gdyż jest to źródło. Tak jest od zawsze Odnośnik do komentarza
StaryTechnik Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Z uwagi że mamy source, małe zabezpieczenie klienta (binka nie pozwoli na podłącznie się do innego serwera niż wasz - oczywiście wprawiona osoba z łatwością to znopuje albo podmieni IP ale od czego są pakery). Przejdźmy do rzeczy: Lista kroków: 1. Otwórz plik z sourca klienta AccountConnector.cpp 2. Wyszukaj w kodzie "bool CAccountConnector::Connect" 3. Dodaj pod: m_strAddr = c_szAddr; ten kod if(m_strAddr != "SERVER_IP") { TraceError("DONT USE THIS!"); PostQuitMessage(0); return false; } Oczywiście "SERVER_IP" podmieniacie IP waszego serwera. Źródło: epvp To może daj tuta jak skompilować game ? mam ten sam błąd co dał JachuPL : http://scr.hu/2ky/gpw5s Odnośnik do komentarza
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 XXX Odnośnik do komentarza
Arkadioush Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Bardzo przydatna lecz malo skuteczna rzecz Odnośnik do komentarza
Ligo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Propsy, jak to jest zmiana w source gejma. Skończ się kompromitować ziomeczku. Odnośnik do komentarza
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 XXX Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 To może daj tuta jak skompilować game ? mam ten sam błąd co dał JachuPL : http://scr.hu/2ky/gpw5s Macie jasny error, czego wam brakuje. Odnośnik do komentarza
StaryTechnik Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Macie jasny error, czego wam brakuje. No wiem wiem że mam błąd że brakuje.. To chyba każdy wie. Ale nawet po dograniu tego jest inny error. Dlatego proszę o tut jak ktoś potrafi to jest szansa że da tuta Odnośnik do komentarza
madziulla123 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 niezłe myslez e sie przyda Odnośnik do komentarza
Ligo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 No wiem wiem że mam błąd że brakuje.. To chyba każdy wie. Ale nawet po dograniu tego jest inny error. Dlatego proszę o tut jak ktoś potrafi to jest szansa że da tuta Wtedy eliminujesz kolejny błąd, potem kolejny i tak dalej. Ja u ciebie skompilowałem lajtowo dev brancha jedynie czytając kolejne errory. Odnośnik do komentarza
StaryTechnik Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Wtedy eliminujesz kolejny błąd, potem kolejny i tak dalej. Ja u ciebie skompilowałem lajtowo dev brancha jedynie czytając kolejne errory. Każdy skompilował ale info brak xDDD Dobra ciul z tym Problemem jest moja maszyna czytalem na epvp tak sie dobrze znają. Odnośnik do komentarza
Ink™ Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Takie "zabezpieczenia" tracą swój jakikolwiek sens w momencie publikacji tego na forum. Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.