Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bs na imetin

damian323945

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja kiedyś bonowałem kamermodem ale nie wiem czy teraz działa.

wystarczy mieć 1.kamermod 2.client imetina

-na cliencie kupujecie zmianki (wystarczy 50)

-ustawiacie na 1-wszy slot item który chcesz bonować

-na modzie podchodzimy do beak -go (czy jakoś tak) i wpisujemy /bs2

-klikamy ppm na beak-go (żeby tylko się świeciło na czerwono wokół niego)

-w okienku gdzie jest bs wpisujemy bony jakie chcesz mieć i klikamy start (potrzeba mieć troche kasy bo jedno zmienienie kosztuje 100yang)

i to tyle:P

Opublikowano

Sciagnij kamermoda 2012sf ustaw przedmiot do bonowania jaki pierwszy w eq potem wpisz /bs2 wybierz bony zaznacz Beak-Go i kliknij start w kamermodzie i czekaj na bony:D czasami zmieniacz sam staje wiec trzeba go pilnowac zadnych zmianek nie kupuj bo sa nie potrzebne: :)

Opublikowano

Sciagnij kamermoda 2012sf ustaw przedmiot do bonowania jaki pierwszy w eq potem wpisz /bs2 wybierz bony zaznacz Beak-Go i kliknij start w kamermodzie i czekaj na bony:D czasami zmieniacz sam staje wiec trzeba go pilnowac zadnych zmianek nie kupuj bo sa nie potrzebne: :)

I przy okazji wyłap bana, oni pilnują wszystkiego w 100% :)

Nie ma BS'a na ten serwer, kiedyś nie było npc który zmieniał i ludzie porobili eq, zresztą jak ja robiłem eq to nie jest trudno, zwykłe 3x15 starczy i już w m1 masz "propsy" a jeden itemek to ok ~10min. Ja tak zrobiłem całe eq + pare 4x15 weszło.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

I przy okazji wyłap bana, oni pilnują wszystkiego w 100% :)

Nie ma BS'a na ten serwer, kiedyś nie było npc który zmieniał i ludzie porobili eq, zresztą jak ja robiłem eq to nie jest trudno, zwykłe 3x15 starczy i już w m1 masz "propsy" a jeden itemek to ok ~10min. Ja tak zrobiłem całe eq + pare 4x15 weszło.

Bana ? jakos tam gram od 3tygodni dropami do 100 lataja same na kamermodzie i eq wybonowane 4x15 zbroja 2k i 4xabs kolce 15luda x 4abs :) i wszystko na kamermodzie;]

Opublikowano

Bana ? jakos tam gram od 3tygodni dropami do 100 lataja same na kamermodzie i eq wybonowane 4x15 zbroja 2k i 4xabs kolce 15luda x 4abs :) i wszystko na kamermodzie;]

Jak widać są same dzieci który nie umieją grać uczciwie.tylko jakieś boty i inne wspomagacze.a potem wejdą na PL i nie bd wiedzieli gdzie mają szukać kasy i bić lvl.

Opublikowano

Jak widać są same dzieci który nie umieją grać uczciwie.tylko jakieś boty i inne wspomagacze.a potem wejdą na PL i nie bd wiedzieli gdzie mają szukać kasy i bić lvl.

A co to wnosi do tematu? pytał ktoś Cie o zdanie czy ktos gra na wspomagaczach czy nie?:) każdy robi to co chce i odpowiada za swoje czyny... wiec takie uwagi zatrzymuj dla siebie

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...