Krzysiek. ;> Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siemanko, napisałby mi ktoś skrypt na zmiane spawneru ? np ze jak wpisze komende /spawner zombie to zmieni spawner na zombie i to bedzie kosztować 1000$ W zamian limit like! Oczywiscie z mozliwoscia dodania permission! Potrzebuje jeszcze skryptu na to ze po wpisaniu komendy /wymien Bedzie mozna jej uzyc raz na 3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek. ;> Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Napisalby ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChecKxPL Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie da się w skript zrobić czegoś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek. ;> Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 A to 2 sie da?Chodzi mi o to zeby po wpisaniu komendy /island create dawalo {wyspa.tworzenie} na false i jak jest ta zmienna na false nie mozna utworzyc wyspy a po 3 dniach zeby dawalo na true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snazzlie. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie wiem czy to da się w Skript napisać ale masz też plugin GWT-Spawner I chyba nawet jest po polsku, ustawiasz sobie daną ilość kasy za spawner Z wami od 23 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiezu Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dodaj po prostu cos takiego: (bez tabow,pisane z pam. Na fonie) command /wyspa: [TAB]if {czas.%player%} is true: [TAB][TAB] send "tresc co ma sie wyswietlic jesli nie minely 3 dni" [TAB]if {czas.%player%} is false: [TAB][TAB] [TAB][TAB]set {czas.%player%} to true [TAB][TAB]wait 3 day [TAB][TAB]set {czas.%player%} to false Tylko nwm czy te 3 day nie bdziesz musial wpisac w sekundach (x second). Jesli to nie bdzie dzialalo (powinno dzialac) to zrob zamiast [TAB][TAB]wait 3 day [TAB][TAB]set {czas.%player%} to false Zrob loopa z wykrywaniem tej zmiennej na true i wait i set to false Enjoy Co do 1wszej opcji da sie jak bd na pc moze ci to podesle :p "To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek. ;> Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nie ogarniam wgl skritpa, nie chce uzywac tego gwt-spawner, napisalby mi ktos ten skript? Dam limit like! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiezu Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Gracz ma 3mac spawner w reku i wpisac komede zeby wymienilo czy ma wpisac komede i kliknac na spawner? "To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.