Gasman245 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam, szukam pluginu Standard na serwer pvp !. Jeżeli nie ma takiego pluginu i ktoś z was umie napisać plugin albo skrypt to proszę napisać na pw. PS: Jak macie kolegów co piszą pluginy to zapytajcie się ich czy napiszą mi plugin :/. Robię serwer PVP ! - 999 Slotów. ------------------------| Gasman245 | MPCForum | ------------------------| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THEMinePL Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Plugin standard? Można dokładniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasman245 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pokazujesz mu garde geming (SOJUSZ) i klepiesz go. 1 VS 1 PS: Bedzie plugin 1 vs 1 tylko chcę jedna mapę 1 vs 1. I każdy się klepie z kim chce. ------------------------| Gasman245 | MPCForum | ------------------------| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasman245 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dobra znalazłem ; 3. http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/duel/ ------------------------| Gasman245 | MPCForum | ------------------------| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.