spacel Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 The Legend of Notch: Reincarnation Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o takim typie serwera. Zapraszam do ankiety jak i komentowania. Co znajdziecie na The Legend of Notch : Rozbudowana mapa świata z wieloma lokacjami : Nowe bronie zbroje jak i narzędzia : System klas , leweli i rozwoju postaci : Wierzchowce : Nowe bosy i potwory: Questy i rozwinięta fabuła : Odnośnik do komentarza
JinRyu Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dobry serwer . Fajnie jakby już był client/launcher dostępny i dałoby się grać . Osobiście bardzo podoba mi się projekt RPG w Minecraft'cie Odnośnik do komentarza
assasyn434 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Oczywiście Assasyn musi się do czegoś doczepić ,ale przechodziłem przez wszystkie serwery rpg i taki notch jako boss? no nie , to nie ujdzie ,jakaś harpia czy smok.OOO to tak.Ale pomysł bardzo fajny ,kibicuję. Odnośnik do komentarza
spacel Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Oczywiście Assasyn musi się do czegoś doczepić ,ale przechodziłem przez wszystkie serwery rpg i taki notch jako boss? no nie , to nie ujdzie ,jakaś harpia czy smok.OOO to tak.Ale pomysł bardzo fajny ,kibicuję. Co do bossów to podałem oczywiście tylko przykład ale będzie ich o wiele wiele więcej no i oczywiście będą ciekawsze takie jak smoki harpie czy orkowie : ) Odnośnik do komentarza
spacel Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 maksymalny poziom na serwerze to 75 możliwe że z czasem się to zmieni Niedługo dodam nowe ss Odnośnik do komentarza
Fr3sHu Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 zagram na 100% kiedy start? Odnośnik do komentarza
Nostale Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 no właśnie kiedy start bo serwer mnie bardzo zaciekawił Odnośnik do komentarza
Itoe♫ Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Nie zagram z prostego powodu: właściciel będzie miał zerowy wkład w serwer, ponieważ mapa jak i mody są ogólnodosępne. Kolejną przyczyną jest to, że tego modpacka nie ma na multi. Odnośnik do komentarza
CzarneSlonce666 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 ee macie już paczkę gotową czy dopiero pracujecie? bo zagrałbym już Odnośnik do komentarza
Gość Matrixen Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 @upItoe TLoN jest dostępny na wersje 1.5.1 i też jest udostępniona wersja na multi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.