Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]ograniczenie ramu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam !

mam serwer na pewnej serwerowni dają tam 700ramu i mam problem czy da się ograniczyć ten ram?? jakoś żeby serwer zaczął lagować ale się nie wyłonczył?? [kiedy przekroczy limit wyłącza się i nadaje ostrzeżenie ] da sie to ograniczyć?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

@ref

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Najlepiej zmień hosting .. np takie coś jak sored.pl za 35 zł daje 2 GB RAMu, a jeżeli szukasz kogoś do pomocy to pisz do mnie, powiedzmy, że może pomogę, jak znajdę chwilkę czasu.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

W pewnym sensie się da ograniczyć sam posiadam serwer na tym hostingu, po prostu na kilka sposobów takich jak : Zmniejszenie spawnu mobów,wyłączenie endu oraz netheru(Jeżeli ci te oba światy nie potrzebne),Zmniejszyć ilość pluginów najlepiej te mało potrzebne usunąć,zmniejszyć ilość slotów jest wiele podobnych sposobów jak chcesz jakieś rady napisz do mnie na gg czy też na pw ;)

Jestem jaki jestem ;)

Opublikowano

mam same pluginy potrzebne z 8 ich mam a nether i end musi być bo my z kolegami gramy taka kwadratową masakre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...