Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Glador S2 easy/4fun

Piotsz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

R

E

K

L

A

M

A

Tak więc na zgodą Phoenixa zakładam dyskusję na temat Gladora S2 :D

Serwer wystartował 17 grudnia 2013. Mamy tam [GA]DarkSince (ukoffanego poniekąd Darka/Amadeuszka) [GM]Crypto (posłanek dobrej nowiny i prawa ręka nigdy nieobecnego Darka) [GM]CreaTive (czy jakoś tak, ekscentryczny GM którego od dnia startu nie było na serwerze więcej niż 3 razy :)

Dyskusję zacznijmy, od podejścia Adminów do serwera...

Otóż Admini mają w głębokim poważaniu wszystkich! Prezentacja serwera z MPCforum nijak ma się do faktycznego stanu gry.

Nie wiedzieć czemu Darek od samego początku wyłączył mapke od 200 lvl-a, dodam że jest to jedyne poza IS-em miejsce w którym można zdobyć piekielne diamenty.

Na siłę chce wyłudzić kaskę z graczy?? nie ładnie

A jeśli dodać do tego nie działające kupony które dropią na Wymiarze Cienia pomysł ten zaczyna nabierać realnego kształtu.

Darek nie kwapi się aby owe problemy naprawić, nie wypowiada się na swoim forum... A właśnie apropo forum, link ze strony głównej gry prowadzi do forum... ale Gladora S1 :)

Tak więc liczę że w tym temacie Nasz drogi Administrator da Nam znać co zamierza ;)

A jeśli Ma Nas gdzieś, też da Nam znać :)

Wszystkie Bugi znalezione do tej pory na serwerze podam niebawem...

Otwórzcie oczy, Darek to niedouczony nastolatek :) który szuka sposobów zarobku pieniędzy na swoje nowe zabawki... co od 2 lat pokazuje to wszystkim swoim graczom na których nie zasługuje :)

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Pogralem na poczatku serwera i na poczatku nawet bylo 150-200 osob lecz po tym jak kazdy zobaczyl ze mapa 200 byla wylaczona czy tam zbugowana kazdy przestal grac i teraz w godzinach szczytu spotkamy 5 osob online na calym serwie :D Nie polecam serwera, Dark ma na wszystko ...... tak samo jak na S1 bylo wrocil przez 2-3tyg zajmowal sie serwerem i znowu go nie widac, wejdzie na forum raz na 2tygodnie i jeszcze nikomu nie odpisze lub nie przeczyta zadnego tematu. Serwer postawiony pod zarobek ;)

je0o.png

Opublikowano

Pogralem na poczatku serwera i na poczatku nawet bylo 150-200 osob lecz po tym jak kazdy zobaczyl ze mapa 200 byla wylaczona czy tam zbugowana kazdy przestal grac i teraz w godzinach szczytu spotkamy 5 osob online na calym serwie :D Nie polecam serwera, Dark ma na wszystko ...... tak samo jak na S1 bylo wrocil przez 2-3tyg zajmowal sie serwerem i znowu go nie widac, wejdzie na forum raz na 2tygodnie i jeszcze nikomu nie odpisze lub nie przeczyta zadnego tematu. Serwer postawiony pod zarobek ;)

wczesniej moze i zarabiali , ale teraz napewno nie ;D

Opublikowano

wczesniej moze i zarabiali , ale teraz napewno nie ;D

Na pewno ?? Żebyś wiedział ile dzieciaki hajsu na s2 wywalają to mnie to rozwala... sam osobiście znalazłem chłopaka który mi wysłał sms-a za 30 zł za ulepki...

śmiało mogę stwierdzić że od startu serwera z tysiaka Dark zarobił... PYTANIE tylko ile jeszcze musi zarobić żeby wziąć się za robotę...

Opublikowano

oj piotrze piotrze tylko czy to coś ci da? bo ja szczerzę wątpię :) nie zmieniło się nic od 2 lat to teraz też się nie zmieni

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Pamiętaj Dexiu :D tu nie tyle chodzi o to, żeby coś dało... tylko nie Będę się ukrywał na oficjalnym forum... chcę, żeby wszyscy gracze wiedzieli...

KIM TAK NA PRAWDĘ JEST DarkSince Administrator Sieci Serwerów Glador, 16 letni Amadeuszek... który jest groźny na własnym forum.

Który dużo obiecuje a NIE ROBI PRAWIE NIC SENSOWNEGO

Który wrzuca prezkę s1 z podpisem s2 jako zapowiedź NOWEGO serwera

Który obiecuje że coś zrobi, a następnie tylko dorzuca nowe fotki na fb na quadzie/crossie/w mega basenie

Który posyła kolegę Crypto na pośmiewisko

Który nie potrafi skończyć tego co zaczął

CHOPIE... Jeśli masz z czymś problem, napisz o tym wprost... ludzie zrozumieją... ale pokaż że Ci zależy -.-

Opublikowano

STAŁO SIĘ :) Serwer Glador S2 na chwilę obecną NIE DZIAŁA :) Pozdrowienia dla Administracji :)

Opublikowano

S1 jest o wiele lepszy pod względem fabuły, na S2 się zawiodłem, nic specjalnego. S1 mogę polecić jak najbardziej. :-)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gdyby nie bugi na s2, to było by naprawdę ciekawie.

Ale i tak - Grać idzie.

Piekielne nie problem, misje z rybkami można robić.

Pozdrawiam,

Dreamer/SkyLine

A serwer na ten moment wyłączony, nie mam pojęcia dlaczego.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

To s2 jeszcze nie upadł ?

W sumie to ja sam się dziwie że s1 stoi już 2 lata.

Serwer fajny tylko szkoda że administracja tak olewa serwer - mało że wejdą raz na ruski miesiąc to ani nie odpiszą na PW ani nic ;/

Opublikowano

S2  już chyba padł, od 2 dni off ;)

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A Darek milczy :D zaczekamy zobaczymy :D to będzie największa porażka DarkSinca :D

Bo zamknie swoje najlepsze dziecko, zanim te zdąrzyło iść do przedszkola :P Smuteczek :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...