Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Mapy z położeniem rud

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Czytałem dużo poradników i we wszystkich było np. "Ruda srebra występuje w M1", ale nigdzie nie było zdjęć. Dlatego szukam SS'ów różnych map z zaznaczonym położeniem rud.

Z góry dziękuję i za pomoc daję LIKE :)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Nie pojawiają się losowo, nie wciskaj mi kitu! Myślisz, że gdyby tak było to na forum xenoxa byłoby dokładnie opisane, gdzie są jakie rudy? Tam była taka "mapa słowna", a ja szukam mapy graficznej.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Nie pojawiają się losowo, nie wciskaj mi kitu! Myślisz, że gdyby tak było to na forum xenoxa byłoby dokładnie opisane, gdzie są jakie rudy? Tam była taka "mapa słowna", a ja szukam mapy graficznej.

Nie porównuj prywatnego serwera z pl.

Nikt nie zrobił owej mapy więc nie podamy Ci.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Xenox.. a napisałeś w dziale globala.

Orientuj się trochę - przenoszę.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Przepraszam :) masz rację, mój błąd. Mój mózg przełącza się na wieczorne obroty, za godzinę będzie jeszcze gorzej xD

Opublikowano

Każdy serwer w metinie jest zrobiony inaczej nikt tobie nie powie jak ma ustawiony plik regen w mapie to tak jak by oddali tobie jakiegoś questa...
P.S. W Regenie podajesz kordy i czas po którym ma się pojawić metek/ruda/mob. Nie wiem jak jest na globalu.

Opublikowano

Do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...