Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedy wyłączone, nooby w EUNE i koniec ...

Cas93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co chwile gry rankingowe zostają wyłączone, na dodatek czasami wejść normalnie do gry nie można ponieważ wyświetli się jakiś błąd.

W grze oczywiście są lagi, nie cały czas ale są i nie można sobie normalnie pograć i podkreślam że nie tylko ja narzekam na to wszystko ponieważ podczas gry przykładowo przeciwny team również pisze że nie można normalnie grać.

Chciałem podziękować RIOT za zjebanie mi weekendu jak i tych całych 7 miesięcy gry. Rozstaje się z tą grą ponieważ nie ma sensu dalej się wkurwiać i marnować czasu na zwykłe nooby i dzieci. Jakieś 30 min. temu grałem Rankeda, wszedł Varus i feedował wszystkich, pod koniec gry miał dokładnie 0/17.

Dodam jeszcze że często mam takie sytuacje że albo feedują przeciwną drużynę lub idą sobie na afka.

Dla czego RIOT ? oczywiście nigdy się nie dowiemy ponieważ jak już raczą odpisać to zrobią to w tak olewający sposób jak te nowe skórki do postaci które maja ich już po 10. Ciągle zostają blokowane gry rankingowe, jedynie co potrafią robić to nowe skórki i liczyć pieniądze.

Powiem wam z ręką na sercu że wydałem na tą grę bardzo duże pieniądze i teraz tego żałuje, ponieważ za to bym mógł kupić fajnego laptopa.

Pozdrawiam jedynie wszystkich graczy o stalowych nerwach, jeżeli chodzi mi tutaj o negatywne komentarze umieszczane właśnie przez te ''nooby'', to mam wam tylko jedno to przekazania *********** .

Opublikowano

<<< NIE HEJTUJ KURWA JEBANA MAC KURWA DRZEWO JEST BARDZIEJ SEKSOWNE OD CIEBIE. JA PIERDOLE ALE URWAL AZ MI SIE KURWA WIETMAN PRZYPOMNIAL . MKURWA JA CI DAM ZARAZ LOGIKA TY CHLOPCZE JEBANY W SUTY RUCHANE . JA PIERDOLE CISN CISN GO W JEGO BANANA SKURWYSYNA ZARAZ CI WBIJE KURWA JEGO BANANA MAC SILVERA ZE CI SUTY ZROBIA SAME XBOX 360 >>>

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Masz riot za złe że nie potrafią opanować lagów i discconectów? Nieraz tak bywa, RAZ NA SEZON zdarzy im się większy problem a Ty spinasz dupe jak jakiś dzieciak.

Trolle, "nooby", flamerzy są w każdych grach tak to już bywa w życiu niechcesz nie graj nikt Ciebie tutaj nie trzyma, ba nawet nikt ciebie tutaj niechce bo nie jesteś od nich lepszy.

SirDeev_eune_64_5_nozg.png

Opublikowano

Dzięki za opinię na temat gry, ale taki temat tutaj nie przejdzie. Płacz, lament i wyzwiska nie są mile widziane.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...