Szczucin Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cześć mam pytanie , ponieważ po tych 10 meczach spadłem z bronze I do bronze IV . No i sprawa jest taka ze nie mam motywacji poprostu odechciało mi sie grać . Jeszcze jak byłem w tym bronzie I to miałem motywacje ze wyjde z tego bronza ale teraz to mnie zdołowało ze jestem w tym bronzie IV . Co robic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQuazz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Sama gra ma być dla cb przyjemnością. Jeżeli nie sprawia ci to radochy a grasz tylko dla dywizji sobie odpuść i wloguj się do świata rzeczywistego (polecam, najlepsza ''gra'') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Graj graj graj graj i jeszcze raz graj. Żeby wyjść musisz grać, bez tego nie dasz rady. Nie ma co teraz siedzieć i narzekać. Pickuj champów, którymi dasz radę carrnąć. Kha Zix, Ziggs, Jinx, Lee Sin, Shyvana, Mundo, Jax. Świetne picki Nie flameuj, pushuj, dbaj o dragony i wardy a na pewno dasz radę wygrać. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MedykMatyk Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Najlepiej zrób sobie przerwę, nie graj z tydzień-miesiąca rankedów, postaraj się poprawić farmę i elementy, które słabiej ogarniasz na normalach i później graj ponownie rankedy(duo) mid + jungla/top Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamus Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Też tak miałem, przegrywałem i odechciało mi się grać. Konto przeniosłem i później sprzedałem za grosze, po okołu miesiącu znów wróciłem i jest dobrze, jak nie mam sił na grę to robię sobie przerwę. Jeżeli zasługujesz na coś wyższego niż B4 to szybko wyjdziesz, dodatkowo zawsze możesz sobie poszukać osoby do gry (we 2 łatwiej carrnąć). I jak wiesz że danego dnia Ci nie idzie to nie graj nigdy na siłę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danonix Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Cześć mam pytanie , ponieważ po tych 10 meczach spadłem z bronze I do bronze IV . No i sprawa jest taka ze nie mam motywacji poprostu odechciało mi sie grać . Jeszcze jak byłem w tym bronzie I to miałem motywacje ze wyjde z tego bronza ale teraz to mnie zdołowało ze jestem w tym bronzie IV . Co robic ? Motywacja - wbić challanger I coś jeszcze, skoro nie chce Ci się grać, jak to nazwałeś straciłeś "motywację", to po co dalej grasz? Chyba sam wiesz najlepiej, co masz dalej robić, po co się pytać o takie rzeczy na forum. Odebrałem to tak, jakbyś był uzależniony od gry i na siłę szukał czegoś, co już straciłeś. League of Legends EUNE nick: WORSTBLITZEUV4 http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezerwatywa Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 mi sie niechce grac i nie gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bivike Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Graj i wygrywaj. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Graj, graj i graj ! Zacznij grać jakimś ciekawym championem, zdolnym do carrowanie, gra nim cię na tyle wciągnie że sam z siebie będziesz zaczynał kolejne gry. A tak to ustaw sobie cel że jesteś za mocny na brąza i chcesz z niego wyjść, na dodatek graj duo, dodatkowy znajomy na skype dostatecznie cię zachęci do gry Chyba że nic cię nie zachęca to nie graj rankedów 1 tydzień i wyjdź na dwór, w końcu przyjdzie ci ochota na grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Grajj !! Teraz jest dużo łatwiej wygrywać. W pierwszych dywizjach dostaje się normalnie lp i jest miód malina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shejku Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Srsly ? Do brązu Ci motywacja potrzebna ? W tej lidze możesz grać nogami i wygrasz wystarczy, że będziesz myślał nie tak jak twoi przeciwnicy czy sojusznicy. Z braz 4 do silv 5 to 2/3 dni roboty Niech ta wypowiedź cie zmotywuje ! Po prostu myśl podczas gry i tyle w brązie nic więcej nie jest potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bondzowi Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Musisz grać, nic nie pisz skup się na grze, pickuj te postacie które ogarniasz najbardziej, wyjście z brązu 4 nie jest takie trudne. Ps. brąz, nie bronz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beliaar12 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Polecam obejrzeć ;p Żeby wygrać trzeba grać. Jeśli zasługujesz na wyższą dywizje to wyjdziesz tam prędzej czy później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.