Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka linia

Jurit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się, jaka jest najbardziej opłacana do budowania linia od 1 tieru. Pref. Rosyjskie i Niemieckie czołgi, aktualnie zastanawiam się na niemieckimi niszczycielami ale do gustu nie przypadł mi brak możliwości obrotu wieżą, co polecacie?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja preferuje amerykańskie HT i TD z wieżą. Polecam też bardzo HT ruskie, jak i niszczyciele przez linie SU-100

Opublikowano

Zastanawiam się, jaka jest najbardziej opłacana do budowania linia od 1 tieru. Pref. Rosyjskie i Niemieckie czołgi, aktualnie zastanawiam się na niemieckimi niszczycielami ale do gustu nie przypadł mi brak możliwości obrotu wieżą, co polecacie?

WTF może obracać wieżą.

Tak czy siak najpopularniejsza linia niemiecka to linia do E 100 ale ja go nie polecam dla początkującego gracza, ponieważ ma małą penetracje i grając na goldzie będziesz wychodził na minus.

A z ZSRR polecam IS-7, Ob 268 i 263.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

WTF może obracać wieżą.

Tak czy siak najpopularniejsza linia niemiecka to linia do E 100 ale ja go nie polecam dla początkującego gracza, ponieważ ma małą penetracje i grając na goldzie będziesz wychodził na minus.

A z ZSRR polecam IS-7, Ob 268 i 263.

Zanim dojdzie do E-100 to nauczy się grać. Skoro lubi niemieckie czołgi to linia do E-100 będzie najlepsza. Nie każdy lubi grać ruskim shitem.

76561198001815076.png
Opublikowano

Zanim dojdzie do E-100 to nauczy się grać. Skoro lubi niemieckie czołgi to linia do E-100 będzie najlepsza. Nie każdy lubi grać ruskim shitem.

Patrząc czasami na staty ludzi którzy maja po 1k,5k, a czasami 15k i ich effi wynosi 300-600 nie rozpędzał bym się tak. Ja jeszcze wszystkiego nie opanowałem przez 8k bitew, a staty z ostatniego 1000 mam fioletowe...

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ja polecam ruskie HT (droga do IS-7). Można z niej przeskoczyć na medy i arty. Ogólnie przyjemnie mi się gra czołgami z tej lini.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...