Jezobelli Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam, napisał by ktoś skrypt który klikał by mi autmatycznie co sekundę klawisz F4 na klawiaturze ? Odnośnik do komentarza
Fananit Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Tym programem możesz taki mały programik zrobić Łap link: http://download.komputerswiat.pl/akcesoria-i-narzedzia/automatyzacja-pracy/tasker Pomogłem ? Daj like to nic nie kosztuje ! Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl Odnośnik do komentarza
Jezobelli Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Taskerem to nie, chodzi mi bardziej żeby to pracowało non stop nawet na zminimalizowanym metinie. Odnośnik do komentarza
Fananit Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Aham Chymm.. Pomogłem ? Daj like to nic nie kosztuje ! Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.