Eraken Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siema, mam problem z cs'em 1.6 by łukasz. Kiedy wchodziłem na jeden serwer zbugował mi się komunikat, i teraz przy zatwierdzaniu i po wejściu z gry wywala mnie z niej. Ss : http://fotoo.pl/show.php?img=698880_problem.png.html . Jak mam usunąć wszystkie zapiski, nick itp żeby to znikneło? Bo próbowałem reinstal kilka razy ale to nic nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Usuń plik config.cfg oraz gametracker.res. exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eraken Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Usunąłem config.cfg (było ich 3), ale drugiego nie znalazłem. Problem nadal istnieje, pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Dopiero teraz zobaczyłem, że złą drugą nazwę ci podałem usuń plik gamemenu.res exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eraken Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Po odpaleniu wyskakuje mi bład " Runtime error " wskazując ścieżką na plik csstrike. Po reinstallu problem istnieje nadal. Help... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eraken Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.