Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

To mój pierwszy temat i zaczynam od problemu, który się często powtarza, ale jeszcze nie znalazłem w internecie rozwiązania do niego :(

Problem dotyczy CHYBA mojego komputera. Gdy zaloguję się do gry i próbuję dołączyć do serwera, pojawia się informacja: "Proszę czekać...",

po czym wyskakuje błąd o treści: "PRZERWANO POŁĄCZENIE Z SERWEREM. SPRAWDZ SWOJE POŁĄCZENIE SIECIOWE I SPRÓBUJ PONOWNIE".

Tak więc próbowałem już:

- usunięcia pliku host

- odblokowania portów

- aktualizacji gry

- aktualizacji PB

Nic nie pomagało więc się zmusiłem do niełatwej rozmowy z doradcą EA.

Kazał mi wykonać 2 operacje i przy drugiej wyszło, iż test UOTrace wykazał,

że przy jednym z serwerów które pomagają mi się połączyć z serwerami EA mam 100% Loss.

Doradca kazał się skontaktować z dostawcą internetu.

Doradca stwierdził, że nic nie poradzi, bo to już serwer zagraniczny i nie ma jak mi pomóc.

Doradził, żeby spróbować zmiany adresu MAC, by sprawdzić czy to wina mojego kompa czy gdzieś po za moim zasięgiem napraw.

Zmieniłem adres, dostawca poinformował mnie, że dostali nowy MAC w swoich odczytach i go odblokowali

(czyli, że się powiodła zmiana adesu MAC), ale gra bez zmian.

Dodam, że współlokator gra bez problemu na tym samym internecie, a gdy spróbował u mnie zagrać na moim kompie miał ten sam problem.

Doradzi ktoś co robić, bo pomysły mi się skończyły?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...