Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FIFIA 14 TRAINER SKAN

Baraniozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka typek który ma działającego trainera wysłał mi go ale w instrukcji pisze żeby antyvirusa wyłączyć wrzuciłem pliki do skana i takie wyniki wyskoczyły.Powiedzcie mi czy to nie jest jakiś keyloger lub inny groźny wirus

https://www.virustotal.com/pl/file/57e8b4f222baa7c6cd4d5d31501479679961771142174a04aa619d32ac139145/analysis/1390156178/

Jeśli to nic groźniego to udostępnię go wam

Opublikowano

Up

Napisałeś to tylko dlatego bo chcesz mieć tego trainera.

Ja nie wiem czy to jest coś groźnego, lepiej zapytaj się kogoś na stronach bardziej z takimi sprawami związany.

Opublikowano

Win32/OpenCandy z tego co wyczytałem jest to plik często używany przez CheatEngine i raczej jest nieszkodliwy.

Hoax.Blocker też jest wykorzystywany przy cheatach takżę nie wiem co o tym sądzić.

Wydaje się że są to normalne pliki wykorzystywane przy tworzeniu cheatów i chyba nie wpływają one na bezpieczeństwo danych na PC.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Każdy cheat, ma jakieś wirusy... W końcu musi wpłynąć jakoś na grę. To nic groźnego, mozesz smialo go używać i czekac na bana ;D

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...