Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Denerwują was te gimbusiary

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mnie to wkurwia już , cały czas te karne kutasy za niewylogowanie sie , co godzinę nowe zdjęcia ?

Co o tym sądzicie ?

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Bywalec
Opublikowano

usuń ze znajomych, proste.

nie wiem czy wkurzają czy nie, nie mam takich gimbusów u siebie.

Opublikowano

mnie to wkurwia już , cały czas te karne kutasy za niewylogowanie sie , co godzinę nowe zdjęcia ? Co o tym sądzicie ?

Czyżby coś z facebookiem?

Usuń ze znajomych albo konto.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Pewnie Cie boli, że nie ma kto Ci "karnego statusa" wstawić... Ja nie zwracam na to uwagi.

głodnemu chleb na myśli że wspominasz o bólu dupy .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Już teraz to nie tylko gimby wstawiają karniaki, ale także widze, że rodzice wstawiają swoim dzieciom. Więc moim zdaniem to sie robi z lekka chore, ale cóż mam wyjebane ;D

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

mnie wkurwiaja gimbusiary co sie jaraja jakims justinem albo kwiatkowskim a jak o nim napiszesz co kolwiek to zaraz bedzie " jestes pojebany, bol dupy itd" podrosna troche beda inaczej myslec jak na razie to zalecam jebania sie lopata po glowie bo tak na prawde tylko gimbaza sie jara nie widzialem jeszcze kobiet w wieku 20 lat ktore maja kisiel w gaciach na ich punkcie.. a jak sa takie to pare na milion zapewne

Opublikowano

Mnie denerwują typiary co wrzucają codziennie linki jakiś raperów i mówią że się nimi jarają.Albo dodają zdjęcie z opisem:''A le brzydko wyszłam'' żeby potem jej pisali że to nie prawda itp.Jeszcze denerwują mnie chłopaki z tymi dziwnymi grzywkami np:ten cały Kwiatkowski.Długo by wymieniać co jeszcze mnie denerwuje. :)

Opublikowano

Ja wyjebałem gimbusiary z listy znajomych, fejsbug czysty jak łza, same komixxy, zielone strony, i niepoprawne politycznie magazyny

Opublikowano

mnie wkurwia to ze wiekszość tu Ludzi to gimba

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

mnie to wkurwia już , cały czas te karne kutasy za niewylogowanie sie , co godzinę nowe zdjęcia ? Co o tym sądzicie ?

Mnie wkurwiają takie gimby, które używają MPC jako samosi. Pozdrawiam.

Opublikowano

mnie wkurwiaja gimbusiary co sie jaraja jakims justinem albo kwiatkowskim a jak o nim napiszesz co kolwiek to zaraz bedzie " jestes pojebany, bol dupy itd" podrosna troche beda inaczej myslec jak na razie to zalecam jebania sie lopata po glowie bo tak na prawde tylko gimbaza sie jara nie widzialem jeszcze kobiet w wieku 20 lat ktore maja kisiel w gaciach na ich punkcie.. a jak sa takie to pare na milion zapewne

Cokolwiek*

Znam dużo kobiet 20+, które również jarają się Kwiatkowskim... Dodam też, że prócz takich gimbusek, wkurwiają mnie gimbusi, którzy agresywnie reagują na żarty o rapsie... Nie... Ogólnie rapsy mnie irytują. :(

@Topic

Najgorsze są gimbuski na asku... omfg... aż spokojny człowiek dostaje szału <_<

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

A mnie denerwuje to że mam zajebiste i profesonalne zdjęcia i zdobywam mało lajków, a taka ci*ka niewyd*mka wstawi krzywy r*j i zgarnia ich tyle co ja przez rok. Life is brutal.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Cokolwiek*

Znam dużo kobiet 20+, które również jarają się Kwiatkowskim... Dodam też, że prócz takich gimbusek, wkurwiają mnie gimbusi, którzy agresywnie reagują na żarty o rapsie... Nie... Ogólnie rapsy mnie irytują. :(

@Topic

Najgorsze są gimbuski na asku... omfg... aż spokojny człowiek dostaje szału <_<

moze sie jaraja ale nie az tak

Opublikowano

Wpływ internetu na ludzki mózg. Za dużo głupoty w jednym miejscu wpajanej w dzieciństwie.

Czytają to takie 6'latki i potem jest problem, że są idiotami. Na dodatek ci idioci, których jest większość "zarażają" normalnych ludzi tą "chorobą".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...