Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival][PvP][Frakcje][No-WL][No-Premium][Epickie pluginy][Spigot][Świetna atmosfera] Creeper Adventures 1.7.4

pelicjan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

c9cj.png

Adres IP: creeper.hostmc.pl (lub: s9.hostmc.pl)
Typ Serwera: Survival PvP Frakcje Mini-Games
Potwory: Tak
Zwierzeta: Tak
PvP: Tak

Premium: Nie
Biala Lista: Nie
Nether: Tak

Ender: Tak

Mapa serwera na stronie WWW:

http://s9.hostmc.pl/mc/map/7935

administracjap.png

HeadAdmin - Pelicjan

Admin - Hagron

Moderator - masterlu199

informacjez.png

Walka

Stwórz własną gildię i tocz wojny z innymi. Ekscytujące zmagania na wielu arenach oraz pojedynkach PvP. Lubisz Mini-Gry typu Capture The Flag ? To serwer, na którym ich nie brakuje!

Rozrywka

Wiele eventów i mnóstwo zabawy, Parkoury z różnymi poziomami trudności, escape dla łuczników i inne.

informacjedodatkowe.png

Serwer jest dobrze zorganizowany, zero bugów, H@ cały czas zajmuje się techniczną stroną serwera uaktualniając pluginy/wgrywając nowe.
Administracja jest miła, "ogarnięta" i zawsze pomocna. Nie trafisz tu na adminów 12 latków.

(Bez urazy :D)
Gwarantujemy dużo rozrywki.
Więcej informacji na spawnie.

Wejdź i przekonaj się, że warto grać na tym serwerze!

Zapraszamy do wspólnej zabawy!

Opublikowano

Zapraszam ponownie! Dodałem Arenę PvP działającą na zasadach Capture The Flag. Proszę się nie zrażać tym, że czasem gra tylko kilka osób. To zależne jest od godziny.

Opublikowano

pelicjan mam pytanie czy serwer będzie stał dłużej niż miesiąc? Mam zamiar tam grać z kumplami ale jak to ma być kolejny ,,niedopał'' to bez sensu czas tracić :/ Pytam po prostu czy jesteś pewny, że serwer długo postoi.

_s0.zmniejszacz.pl_pizap.com137651119529

Opublikowano

Cześć, sorki że dopiero teraz odpisuje, ale miałem dużo roboty :)

Na wirtualnym portfelu hostingu mam już wpłacone pieniążki na opłacenie 2 kolejnych miesięcy, więc tutaj masz 100% pewności, że nie serwer nie padnie po 30 dniach. Sloty zwiększę jak tylko będzie taka potrzeba, tym proszę się nie przejmować :D

Co do tematu:

Powstaje właśnie strona serwera! Adres podany w grze.

Znajduje się tam forum i ciekawe dodatki jak np. głowy graczy online czy TOP 5 najczęściej grających.

Ulepszyłem znacznie arenę PvP CTF.

Dodałem "arenę" dla łuczników, prace jeszcze trwają, ale już można korzystać z kilku pierwszych poziomów.

Powstała mapa serwera na stronie WWW! Uwaga! Nie pokazują się pozycje graczy, tylko spawn! Jeśli Twoja baza jest dobrze widoczna z lotu ptaka to wiedz, że coś się może zdarzyć :D

Opublikowano

Odświeżam! Dodane zostały nowe pluginy! Życie nad głowami graczy, kolorowe nicki nad głowami.  Super sklep i nie tylko pod komendą /sklep  /shop lub /s   Unikalne dźwięki tylko na naszym serwerze! Wejdź i przekonaj się sam!

Zapraszam serdecznie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...