Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki golden skin najlepszy?

VNM1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy mówi ze niby każdy złoty jest dobry, aczkolwiek powiedzmy szczerze ze to nie prawda, np owiele ładniejszy golden skin jest do zhong kui niz np kali

jakiego polecacie? bo ja nie mam tak narazie ze gram tylko jednym bogiem bo mam godpacka i probuje kazdego boga testowac zanim kazdemu nie wbije mastery lvl, ja myslalem o Vamanie bo to jeden z najlepszych bogow albo chronos tez super jest, a wy co o tym powiecie"?

Opublikowano

To już zależy kim najlepiej Ci się gra i który Ci się podoba,ja osobiście bym kupił Xbalanque,Aresa,Anubisa,Vamanę,Athene,Aphro,Freye,Ra,Ymira,Fenrira.

Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś kupić golden skina do swojego ulubionego boga. Wiadomo grasz nim najwięcej= więcej kilii God Rank itp.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

przez was mam chrapke na ymira :D ale wiecie zauwazylem ze ymir to jeden z najlepszych postaci ^^ ale skoro mowicie ze do ulubionego to vamanie bym kupil aczkolwiek wciaz sie zastanawiam bo koledzy z teamu mowili ze beznadziejnie tak stracic na zlotego vamane hajs, najlepiej niby na zeusa bo fajnie wyglada, ale dobra kupuje vamanie a potem sie uzbiera na ymira ^^ pozdro ;D

Opublikowano

przez was mam chrapke na ymira :D ale wiecie zauwazylem ze ymir to jeden z najlepszych postaci ^^ ale skoro mowicie ze do ulubionego to vamanie bym kupil aczkolwiek wciaz sie zastanawiam bo koledzy z teamu mowili ze beznadziejnie tak stracic na zlotego vamane hajs, najlepiej niby na zeusa bo fajnie wyglada, ale dobra kupuje vamanie a potem sie uzbiera na ymira ^^ pozdro ;D

ja tam kupiłem golda tylko dla ramki :D

Opublikowano

wiecie może kiedy bd golden chaack ?:> i kiedy najbliższa aktualizacja (ze zmianą rotacji)? :D

Opublikowano

Przy następnym patchu dodadzą golden chaac'a. Zmiana rotacji powinna własnie być przy następnym patchu, lecz tego się nie doczytałem.
Edyt. Zmieniona została rotacja : Vamana Apollo Arachne Zhong Athena.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...