Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o Only Head Shot

Cannzas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Only Head Shot jest typowym 12letnim dzieckiem, oceniam go po zachowaniu, udostępniłem mu vps pod prace prawda, debil nawet nic nie zainstalował, wiec mu powiedziałem, że mu zabieram VPS'A no to kolega spinał się "że on odwalił robotę a ja mu pliki ukradłem", które są dziurawe jak ser. No ale dobra :) Tyle z mojej strony nie polecam pana. ; )))))))))))))))) nic a nic nie zrobił, ale pisał że robi :D Vps ciagle czysty no ale dobra ;D JP

72049389466845423121.png

Opublikowano

a pokazać ci synes zdj dowodu osobistego nie obrażaj ludzi których nie znasz i nie ró nie potrzebnego spamu

po 1 jak coś miałem robić jak mam dziecko swoje na wychowaniu też .

Jak nie wiesz co to jest połtorej roczne dziecko mieć to nie pierdol tylko sam se rób i nie proś kogoś o gotowca !!..

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

a pokazać ci synes zdj dowodu osobistego nie obrażaj ludzi których nie znasz i nie ró nie potrzebnego spamu

po 1 jak coś miałem robić jak mam dziecko swoje na wychowaniu też .

Jak nie wiesz co to jest połtorej roczne dziecko mieć to nie pierdol tylko sam se rób i nie proś kogoś o gotowca !!..

Daj ss :) Kolego boisz się wejść na ts3.

72049389466845423121.png

Opublikowano

ja przynajmniej nie jestem leniem i nie szukam nikogo do pomocy przy stawianiu trzeba mieć coś pojęcie o podstawowych komendach na linuxie oraz unixie by postawić server głupi plemion a ty myślisz o metinie już widza jaki ten twój metin bd :D

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

ja przynajmniej nie jestem leniem i nie szukam nikogo do pomocy przy stawianiu trzeba mieć coś pojęcie o podstawowych komendach na linuxie oraz unixie by postawić server głupi plemion a ty myślisz o metinie już widza jaki ten twój metin bd :D

Proszę cie chłopcze, boisz się wejść na ts3 :) FreeBSD to pestka ;) A na plemiona nie mam czasu, zasponsorowałem VPS'a Robotkowi i razem działay, pracujemy nad zajebistym projektem, który niebawem ujrzy światło dzienne na mpcforum :)

72049389466845423121.png

Opublikowano

projektem z którego nic nie bd jak robotek wgl nie umi nawet eaccelatora zainstalować na głupim linuxie :) poradników na nedzie jest pełno .

naucz się pisać :)

72049389466845423121.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...