Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Grali byście na: ?

MrJoJo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Witam,

Mam pomysł na 2 serwery minecraft a więc

Hardcore

Ten hardcore różnił by się od innych ponieważ wszystko by było z dawniejszych wersji minecraft'a czyli nie było by enchantów, mikstur, głodu itp. Był by generator map z bety, gildie by były za itemy.

Role Play

Wszystko by działo się w modernistycznym mieście, gracz na początek by dostawał 500$ na przeżycie, potem musi znaleźć prace by zarobić na mieszkanie, dom lub wille. Można będzie zakładać firmy, kupować auta, handlować nielegalnym towarem.

Co o tym myślicie ?

00059295946789764273.png

Opublikowano

Co do pomysłu Hardcore:

Emeraldy też mogły by być niedostępne .

Możesz też zablokować drop mięsa z krów ,tylko żeby dropiła skóra ,a z zombie 0-2 pióra tak jak dawniej .

Z kurczaków także dać tylko drop piór ,bez mięsa .

Opublikowano

Co do pomysłu Hardcore:

Emeraldy też mogły by być niedostępne .

Możesz też zablokować drop mięsa z krów ,tylko żeby dropiła skóra ,a z zombie 0-2 pióra tak jak dawniej .

Z kurczaków także dać tylko drop piór ,bez mięsa .

Właśnie o to mi chodzi żeby wszystko było za czasów alphy - bety

00059295946789764273.png

Opublikowano

Pomysł Role-Play mi się podoba :D Służę pomocą jeśli potrzebna :D

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Opublikowano

Pomysł 2 jest ciekawy. Tylko nie wiem czy zdołasz wykonać ten serwer ;)

Po pierwsze trzeba mieć czas, ogarniętą administrację i przede wszystkim zajebistą realistyczną mapę ;)

Bo bez tego ani rusz.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Dodatkowo propozycja :

Jeśli udał by ci się jeden serwer ,to spróbuj także dodać drugi ,aby każdy miał to co ma do wyboru .

Opublikowano

@up

Swoją odpowiedź mogłeś bardziej rozwinąć i przedstawić argumenty dlaczego nie. :)

@top

Z chęcią zagrałbym na RP, tylko żeby nie ograniczało się ono do idź kop kamień bo nie będziesz miał gdzie mieszkać. Wprowadź wiele zawodów np. policjant, strażak, lekarz etc. Może wybory na burmistrza miasta zmienianego co miesiąc i rady miasta. Sądzę, że jeżeli się przyłożysz to serwer będzie mega, ponieważ teraz wszyscy rzucili się na HC, SV, i pseudo RPG, które jedyne co ma z RPG to frakcje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...