ten misiovaty Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam. Mam pewien problem dotyczy on CE 6.2 i gry flash 8 ball pool multiplayer.Nw czy moge tu podac adres strony z grą... wiec zainteresowanym podam. Problem jest taki że chciałbym mieć hacka który przedłużyłby mi linie którą się celuje coś takiego: Tylko,że jest pewien problem gry włączam CE 6.2 wybieram FlashPlayerPlugin_11_9_900...(MAM WIN7) wybieram aray of byte wpisuje ten kod cona filmiku to po lewej stronie nic mi nie wyskakuje.NWM ocb na innych wersjach też tak mi się robi prosze o odp PLS !! DAJE LAJKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tieru Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Też próbowałem ale na Chrome, nic nie wyszkuje, jedynie po odznaczeniu hex w wyszukaniu linii ale to na nic. Pewnie trzeba mieć identyczną wersję flasha jak ten koleś lub gra została zupdatowana. Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube. !!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły! !!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill World of Metin2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.