rudyrower Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 gdzieś nie dawno weszła nowa rotacja i przy pobieraniu( aktualizacji) wyskakuje mi błąd i nie mogę pobrać ;p ktoś coś wie na ten temat ? wcześniej nie miałem z tym problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zmień region na inny a potem wróć na region na którym chcesz grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudyrower Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 nie działa ;p pisze " Unspecified error occurred. Pleas check the logs for more information " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wejdź do folderu lol'a>RADS i usuń folder "solutions",po czym odpal lol'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.