Carion Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wiec tak wczoraj usuwalem bronie i zbroje zbedne z navicata po rebocie serwera padł jak sie logowalem i wpisywalem dobre pasy to zostaniesz poloczaony i wywalalo do okna logowania a jak wpisalem zle to pisalo nieprawidlowe... a dzis probowalem juz wywalic all clienta odinstalowalem maszyne i stawilaem od nowa i dzis jak juz all zrobilem to jak odpalam virtuala to failet apache 22 albo potem jak juz niby sie zaladuje wpisuje passy i startuje serwa to pisze na czerwono ch1 .... i cos tam sie niby wlacza a potem failed i tak caly czas i nwm jak przywrocic to zeby dzialal prosze o pomoc Odnośnik do komentarza
Pan Janusz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 jakieś szczegóły? dokładny błąd? bo nie idzie nic zrozumieć z tego co piszesz Odnośnik do komentarza
Carion Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 to moze inaczej jak zainstalowac od nowa all zeby serwer dzialal na plikach niesmialego Odnośnik do komentarza
Pan Janusz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 to moze inaczej jak zainstalowac od nowa all zeby serwer dzialal na plikach niesmialego no normalnie jak każdy inny serwer ;P jak zainstalowałeś go już raz, to zainstaluj go tak samo drugi raz tylko z nowej kopii plików ;p Odnośnik do komentarza
Carion Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 bo ja mam te pliki w win rar i mam je jeszcze raz rozpakowac czy od nowa pobrac? Odnośnik do komentarza
E69 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jeżeli usunąłeś itemy niepotrzebne z navi i masz problem z logowaniem to usuń je z dropu. @Wypakuj je. Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
Carion Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 tyle ze ja odinstalowalem serwa i teraz mam problem wlasnie z zainstalowaniem go jeszcze raz wgl nie moge z navi sie polaczyc Odnośnik do komentarza
E69 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 masz tutaj video tut. I następnym razem nie usuwaj serwera tylko napisz temat,a rozwiązanie sie znajdzie. Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
Carion Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 tylko wlasnie zainstalowalem od nowa serwer i nie dziala :< blad z polczeniem mam root zmienilem ip na normalna koncowke metin.bin zmienilem pong serwerinfo tez zmienilem na ip koncowko normalną i nwm czemu blad nadal :< w virtualu sie wszystko normalnie wlacza :> moglby ktos pomoc? Odnośnik do komentarza
E69 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 a port logowania zmieniłeś ?? bo niesmialy miał inny. Ps dla Cb końcówka 100! Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
Carion Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 nie nie zmianielem wtedy nic i dzialalo :< nwm co sie dzieje tylko blad jakis ... :< gdzie moze byc jeszcze problem? Odnośnik do komentarza
E69 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ale teraaz zmień w root i serverinfo ma być wszędzie ip z końcówką 100! port logowania też zmień jest napisany w temacie niesmialego jaki ma być! Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
Carion Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 zmienilem i dalej to samo w root mam ip koncowka 100 porty logowania sa zmienione wrzucilem i zamienilem do clienta :< co jeszcze moze byc nie tak? Odnośnik do komentarza
E69 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 sysinstall dobrze ustawione ?? Pokaż ss-a gdzie i jaki bląd Ci wyskakuje. Wpisz : login: haslo: następnie /etc/rc.d/netif restart /start 1 i jak się załaduje to wpisz ps zrób ss-a i pokaż. Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
Hen12 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 a moze skonfiugruj serwer w sysinstall @edit up pierwszy ;d /\ | Lepszej sygny w życiu nie miałem Odnośnik do komentarza
Carion Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 tutaj masz ss tego ps http://iv.pl/images/57897333734307049610.png w server info jest koncowka 70 bo chce dla kolegi tez zrobic :> i jak wiesz co jest nie tak? Odnośnik do komentarza
Carion Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 kurde a tyle nowosci mialem dzis chcialem edytowal a tu taka lipa :< Odnośnik do komentarza
E69 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dla kolegi robisz osobnego clienta w którym są normalne końcówki (tkz latkę) Dla Cibie wszędzie musi być końcówka 100! Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
Carion Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 wszedzie? system info itp? Odnośnik do komentarza
E69 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 w sysinstall tylko w jednej rubryce musi myć normalne ip. Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
Carion Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dzieki za pomoc :> Wszystko juz dziala jak nalezy :> Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.