supermen16 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siemka , mam problem z instalatorem niestandardowych skinów , a mianowicie jak chce włączyć ten program wyskakuje taki oto błąd : http://www.ifotos.pl/zobacz/Beztytuup_epeewph.png Tak mam zainstalowanego net frameworka 4.5 Proszę o pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ D-VorT Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mi wyskakiwał podobny błąd to odinstalowałem frameworka 4.5 i zainstalowałem 3.5 i zaczęło śmigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supermen16 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tak tylko problem jest taki że chce to zrobić , ale coś się psuje i nie moge zainstalowac tej wersji , tylko 4.5 , gdy chce 3.5 wyskakuje w instalatorze bląd instalacji ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supermen16 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.