TreektusPL Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam. Tak ja w temacie szukam dobrego aimbota do cs 1.6 v 50 Dawajcie linki bez wirusów i najlepiej jakbyście też napisali jak to włączyć, zainstalować itp. żeby to wszystko działało heepy. Wiem że google nie boli ale tam mi się nie chce szukać. Elo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBlant Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam, Fighter FX 7.2 Jest to program dzięki któremu masz Aimbota, Wallhack oraz SpeedHack. Możesz wybrać, ze masz tylko aimbota etc. Linku nie dam ponieważ wystarczy wpisać w Google " Fighter FX 7.2 Download " I już masz, ponadto wszystkie downloady miały reflinki, a to jest zabronione na forum. 666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TreektusPL Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 dobra thx Elo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falem Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Polecam tokyo drift Poszukaj sobie tez tutaj" http://www.mpcforum.pl/forum/223-counter-strike-16/ "Upadli powstaną" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.