Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

[Problem] Nie można usunąć instalatora MSI

Zaacny

Pytanie

Opublikowano

Witam!

Ostatnio zrobiłem mały bałagan w sterownikach itp. ponieważ miałem problem ze "sterownik ekranu przestał działać".

Parę razy instalowałem i odinstalowywałem AMD Catalyst-a wraz z jego wszystkimi programami.

Dzisiaj jak od nowa zainstalowałem to jak chciałem uruchomić "Catalyst Control Center" wyskakiwał komunikat o braku odpowiedzi eksploratora windows.

Czyli w ogóle sie nie uruchamia.

Dodam, że podczas instatlacji 2 składniki się nie zainstalowały, ponieważ nie można było znaleźć pliku źródłowego.

Następnie chciałem odinstalować Catalyst-a, ale zobaczyłem, że w okienku "odinstaluj lub zmień programy" jest jeszcze jeden wpis

pod nazwą AMD Catalyst install Menager. Tylko, że ten drugi był z domyślną ikonka i nie da się go odinstalować, ponieważ brakuje ścieżki :/

Ścieżki do pliku którego usunąłem.

Jest sposób aby go usunąć ?

x

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na stronie z catalistami jest program do usuwania wpisów w rejestrze i śmieci po catalistach poszukaj najwyżej dodatkowo na google : AMD Catalyst Clean Uninstall Utility

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie mogę ani usunąć ani naprawić. Właściwie nic nie mogę zrobić z tym rejestrem.

@Edit:

Zrobiłem błąd, bo nie wiedziałem, że program używa tych plików i je permanentnie wywaliłem.

Teraz nawet wpisu nie mogę usunąć, bo to pie*^&$# plik MSI. A jak mu dałem drogę do takiego samego pliku tylko, że po innej instalacji to nie chce

przyjąć, bo przecież to nie ten plik z którego został zainstalowany, a to te same pliki. >.<

Rozumiesz ?

x

Opublikowano

zainstalować, potem usunąć albo naprawić instalację i odinstalować

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie pomaga. :(

-=-

Załączam SS-y:

1390245022-U553098.jpg

Nie nie mam do niego dostępu. Plików nie ma bo je usunąłem. >.<

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...