damianeqqq Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Macie też ostatnio straszne lagi w LOL'u? Grałem przed chwilą i ping skakał od 20 to 800 ;/ Jeśli też tak macie to napiszcie, jeżeli nie to jest na to jakiś sposób? Niżej skan z speedtestu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixer21 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 wczoraj miałem potężne lagi jak i mój team/enemy. maja problem ze stabilnością serwera. dla tego wszyscy kochają EUNE Moje TuT-y [MINI-TUT] Szybsze uruchomienie Warrocka z cheatem[PORADNIK] Spis błędów w WarrockuZbiór Wszystkich Przydatnych Tematów w dziale AvA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dray_92 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wczoraj raczej każdy miał lagi, Ja miałem do tego stopnia że stałem w miejscu, nie było widać jak atakuję tylko jak hp spada mi/mojemu wrogowi czy też stworom. Nie ma co się martwić z czasem przejdzie, chociaż najbardziej wkurwia jak takie lagi dorwą na rankedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Każdy ma lagi, znaczy miał w ostatnich meczach, przez 3 dni nie bylo chociaz 1 gry w ktorej nie mialem lagow.. Strasznie to denerwuje, to wina serverow niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dzisiaj w porach południowych miałem ping 50-100 ale po prostu były lagi(najgorzej jak się wchodziło w akcję to ping był ok. 120 ale lagi były jakby był ping 300/400). Wg. mnie obecnie da się grać,ale źle się farmi oraz czasami przy ważnych akcjach może skoczyć ping. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.