ziomalzwioski Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Otóż ostatnio kupiłem cod 4 i mi nie działa mam win 7 64bit pc jest mocny więc to na pewno nie od tego, triki z wejściami od mika też nie działają , problem polega na tym że odpalam cod 4 pojawia się tylko początkowy obrazek, robi się czarny obraz i wywala mnie do pulpitu z błędem iw3mp.exe przestał działać , ktoś wie co może pomóc? ;/ Odnośnik do komentarza
Calme Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Na początek uruchom z uprawnieniami administratora i zgodnością z Windows XP. Upewnij się też czy masz zainstalowany PB i aktualne biblioteki DirectX jak i sterowniki karty graficznej. :-) Odnośnik do komentarza
ziomalzwioski Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 PB ma być zakutalizowany do tej wersji w której na liście nie ma coda? Odnośnik do komentarza
Calme Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie, nie. Do tej najnowszej nie, ponieważ faktycznie nie ma już wspieranego CoD4 w niej. Jaką aktualnie wersję CoD'a posiadasz? Odnośnik do komentarza
ziomalzwioski Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mam wersje 1.7 wszystko mam zakutalizowane pb jest na tej wersji która być powinna Odnośnik do komentarza
Freakzzz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Włącz miks stereo w panelu sterowania RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H PROFIL STEAM → CLICK Odnośnik do komentarza
Calme Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Włącz miks stereo w panelu sterowania Właśnie mi się to przypomniało. Dawno, dawno temu też tak rozwiązałem problem. Odnośnik do komentarza
ziomalzwioski Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jest włączone nie pomogło. dodam że np nie gram na słuchawkach bo mi się rozwaliły i mikro mam wbudowane w kamerke a kamerka jest na wejście usb , nie wiem czy to info sie przyda ale mówie w razie w . :P Odnośnik do komentarza
ReallSkill Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Najnowsze PB (ostatni post): http://www.mpcforum.pl/topic/1127868-problemaktualizacja-punkbuster-na-2014-r/Masz podłączony mikrofon?@Up: po odłączeniu mikrofonu wyskakuje mi ten sam błąd, ale gdy go podłącz problem znika. Podłącz byle jaki mikrofon i sprawdź. Odnośnik do komentarza
ziomalzwioski Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Tak czy siak teraz nie działa wczoraj pograłem ale to jedynie dlatego że zrobiłem reinstall.. nie chce mi się ciągle tego reinstallować żeby pograć pare h a na drugi dzień znowu ten crash.. bez sensu :c nawet podłączenie byle jakiego mikro nic nie dało Odnośnik do komentarza
BlackAssasinS Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zmień nazwę folderu pb na pb2.(w folderze call of duty) Zadziała Odnośnik do komentarza
RabbitTHC Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Podłącz głośniki do niebieskiego wejścia z tyłu, mi pomogło. Odnośnik do komentarza
dowcip Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Na jakim serverze grasz? sprawdz czy ci nie przestawia w cfg seta ui_joinGametype "3" na seta ui_joinGametype "17", wywal swoj cfg lub zrob nowy profil, przed wejsciem na server zaznacz we wlasciwosciach cfg "tylko do odczytu" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.