Radzioxy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siema ile wyciągnie mi na tym sprzęcie? Procesor Intel Core™ i3 2drugiej generacji 2 rdzenie RAM 4 GB, DDR3, 1600 MHz Grafika: nVidia® GeForce GT 720M DYSK :500 GB, SATA 5400 obr/min kARTA GRAFICZNA:nVidia® GeForce GT 720M Ile FPS Na np low? medium ? quality ? Prosze o odp hehe. Gra: League Of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danonix Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie lepiej pobrać samemu grę i sprawdzić? Dużo nie waży, zrobienie konta też zajmuje chwileczkę League of Legends EUNE nick: WORSTBLITZEUV4 http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixer21 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 50 fps na spokojnie wyciągniesz przy dobrych detalach /cienie off wiec możesz śmiało pobierać Moje TuT-y [MINI-TUT] Szybsze uruchomienie Warrocka z cheatem[PORADNIK] Spis błędów w WarrockuZbiór Wszystkich Przydatnych Tematów w dziale AvA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MorN Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Co my jesteśmy wróżki? Nick ci dokładnie nie powie. Laptopy nie są do gier. Na very high 60 na pewno będzie co pozwala na komfortowa grę. I tak od 60+ ludzkie oko nie widzi różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Słaba grafika,myślę że na średnich pograsz bez lagów(ok. 40-60 fpsów),a na wysokich mogą być lekkie ścinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.