Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassination czy Sub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która specka jest lepsza na PvE (dungi i raidy) i jaki dać pierwszy talent w obu? Obecnie mam Assassination a nie wiem co sądzić o Subtetly. Czy jest jakaś większa różnica niż noszona broń?

Opublikowano

Assasination według mnie jest bardzo dobre, z względu na Cold Blood które zwiększa ci szansę na crita o 100% + Vendetta zwiększa obrażenia zadawane przez ciebie oraz multilate które ciśnie ładny DPS.

Opublikowano

Obie klasy są dobre jeżeli mówimy o PVP, wybierz tą którą ci się łatwiej gra, ja osobiście wziąłbym Subtetly

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Obie klasy są dobre jeżeli mówimy o PVP, wybierz tą którą ci się łatwiej gra, ja osobiście wziąłbym Subtetly

Klasy: Rogue, Mage, Druid, Warrior, Paladin, Monk, Priest etc...

Jeśli być ścisłym Assasination/Subtely to są do Wotlka Drzewka talentów a od Cata dodatkowo specjalizacjami.

Opublikowano

Klasy: Rogue, Mage, Druid, Warrior, Paladin, Monk, Priest etc...

Jeśli być ścisłym Assasination/Subtely to są do Wotlka Drzewka talentów a od Cata dodatkowo specjalizacjami.

Ha Ha Ha... wku*wia mnie takie łapanie za słówka, oboje wiemy o co mi chodziło "Panie znawco". Skoro już się czepiamy to nic nie wnosisz do tematu jakże fascynującą wypowiedzią...

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Mnie natomiast wkurzają naleciałości z innych gier.

PS: ty też tym postem nic nie wnosisz.

A tutaj żeby coś wnieść rozpisze się do autora:

Wg. mnie assasination się nadaje lepiej do pve, do pvp sub w tbc, od wotlka sub vs assa się trzymały mniej więcej po równo, na cata to też raczej wg. woli, natomiast mop nie uraczony był moją obecnością.